Baymak Brötje Star Bridge 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Baymak Brötje Star Bridge 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kombi fiyatı olarak oldukça uygun bir markadır. Kalitesi bakımından da verilen paraya değiyor. İstediğiniz o ısıtmayı baymak kombi ile kavuşuyorsunuz. 4-5 aydır, kullanıyorum. Çalışmasından da ısıtmasından da oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu sebepten güvenle evinize alabilirsiniz. Siteden sipariş verme konusunda da tereddüt yaşamayın. Ürünün ulaşımını sağlam bir şekilde tek bir çizik olmadan gerçekleştiriyorlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: gitti gidiyordan yeni taşındığım evim için kombi termostatı aldım. kartımdan para çekilmiş gözüküyor fakat yetkili servis kombi aletini teslim ettiğinde ücretin ödenmediğini söyledi. Hiçbir şekilde telefonuma bildirim gelmediğini söylememe rağmen ısrarla benden ücret ödemem gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir kod ismi verip beni oyalıyorlar. Bir daha da gitti gidiyorun ürünlerini kullanmayı düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Yeni eve taşınıyoruz evin de kombisini değiştirmek gerekti değiştirmişken de iyi bir şey olsun dedik. Hem evde çocuklar filan var bir sıkıntı çıkarsa iyi olmaz. Ürün gerçekten muhteşem ve muadillerine göre de fiyat olarak çok uygun. Gerçek anlamda bir fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    beğendimm

    Olumlu yönleri: yeni taşındığımız evdeki kombiden hiç memnun olmadık ısıyı artırsak bile çok yavaş ve az sıcaklık veriyordu önceki evde bu kombiden vardı bizde durumu ev sahibiyle görüştük ve kombiyi değşitirdik çocuklarımız da küçük olduğu için bizim için önemlyidi. bu kombi güzel ısıtıyor suyu da aynı şekilde uzun uzun beklemeye gerek kalmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2020
    "Test"

    Olumlu yönleri: gdsgsgsdfdsf

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    "MEMNUN KALDIM"

    Olumlu yönleri: Isıtma özelliği gayet güzel. Su sıcaklığı gayet iyi, ergonomik olduğu için çok fazla yer kaplamıyor, kullanımı kolay, sıcak su hemen devreye giriyor. Üründen memnun kaldım ve fiyatı uygun.

  • Koçtaş aracılığıyla, 04.04.2017
    En iyi fiyat

    Kesinlikle koçtaşa bakmadan almayın hem fiyat hem çeşit

  • Koçtaş aracılığıyla, 18.01.2017
    Kombi

    Koçtaş' a teşekkür ederim Satış danışmanı arşkadaşım tavsiye etti bu ürünü oldukça memnun kaldım.İyi ki varsın Koçtaş :)

  • Koçtaş aracılığıyla, 30.11.2016
    sayın koçtaş firmasına ürünümü çok çabuk ve güvenli aldığımdan ilgili makama teşekkür ederim.

    şimdilik memnunum,teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    Mükemmel

    Gayet memnunum. Sipariş gayet hızlı bir şekilde geldi. Kombi kuruldu. Sıkıntı yok çok şükür. Satıcı arkadaşa hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    ...

    ürünün kalitesini bilerek aldık. sorunsuz ve kısa zamanda elimize ulaştı. teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2016
    en uygu fiyat

    henüz montaj yapıomadı ama kuzenim yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyor tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Brötje Star Bridge 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Brötje Star Bridge 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat