E.C.A Confeo Premix S 35KW 30000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

E.C.A Confeo Premix S 35KW 30000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Üst segmentte parasın ı hak eden bir cihaz araştırmayı bizzat ben yaparak aldım babam da çok m-beğendi çabuk ısıtma sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Merhabalar bu kış baya soğuk olduğu için eksi kombimiz iyi ısıtmadığından dolayı kombimizi değiştirmek istemiştik gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden sipariş ettiğim ECA kombi hem az yakıyor hemde her odayı eşit şekilde çok güzel ısıtıyor çok memnun kaldım artık çocuklarım hasta olacak soğuk alacak derdinden tamamen kurtuldum hem daha ekonomik hem daha uygun üründen oldukça memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Yeni evim için satın aldığım tam yoğuşmalı kombi. Kombi tasarımları genelde çok karışık olur, bu neyse ki öyle değil. Normalde evden çıkarken kombi kapatıp çıkanlardanım, bunda düşük seviyede tüm gün açık bırakıyorum. Tasarruf etmeme olanak tanıdı. Ben ekstra alan yok diye mutfağa taktırdım gayet de kibar durdu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Kombi markalarından pek anlamam pek de araştırma yapmayı sevmem, internete girdim biraz bakındım satın aldım ve memnun kaldım. Arızalanma yapmadı ve sağlam bir şekilde çalışıyor. Siz araştırırım senin yorumunla olmaz bu iş diyorsanız araştırın ben rastgele satın aldım bi problem de yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    Tavsiye ediyorum

    Olumlu yönleri: Kesinlikle ekonomik olarak bir fark yaratıyor. En azından benim faturalarım arasında bu kombiye geçtikten sonra 10-20 lira kadar bir fark oluştu. Bunun pek çok sebebi olabilir ama tesadüf olacağını sanmıyorum. 10-20 lira az bir fiyat değil. Yıl bazında size büyük getiri ve fark sağlar. Verilen her kuruş helal bence. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Kombiyi çalıştırmaya başladığınız an ev ısınmaya başlıyor sıcak su ve peteklerdeki ısısı gayet iyi, ürünün performansından memnunum tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    Memnun kaldık.

    Olumlu yönleri: marka guvenılır urun de ıyı olunca bıze de ıhtıyac daılınde satın almak dustu. Memnun kaldık.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.12.2015
    uygun fiyat

    1 haftadır fiyat araştırması yaptım en uygun fiyatı burdan buldum ürün sorun olmadan elime ulaştırıldı teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
E.C.A Confeo Premix S 35KW 30000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. E.C.A Confeo Premix S 35KW 30000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat