Hoover DWT413AH1S Çamaşır Makinesi Yorumları

Hoover DWT413AH1S Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    Gösterge paneli

    Dizayn süper,kullanamayacagimiz bir sürü özellik var,sessizlik on numara, fonksiyonları gayet anlaşılır, fiyatına göre muthis, diğer saçma sapan markalara gereksiz yere para vermeye değmez... Ama dolu dolu çamaşır yıkıyorsanız alin derim yoksa boş boş bir-iki elbise için çalıştırmanız makinayı bozacaktır

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Üç Yıldız

    Öncelikle gönderim gayet hızlıydı. Makinaya gelince wifi bağlantısı kurmak çok karışık. Bir kez makinayı telefon gördü. Daha sonra görmüyor. Ayrıca kullanma klavuzunda Türkçe bölümü yok . Sadece wifi bağlantısı ile bir kitapçıkta türkçe bölüm gördüm.O da bir işe yaramadı. Gelen servis elemanları gayet güler yüzlüydü. Fakat bu makinadan ilk kez görmüşler. Buna rağmen kullanımı kolay cözülüyor. Yıkama performansına gelince en sevdiğimiz kısm orası oldu. 13 kg yi çift kişilik battaniye ile den3dik. Gayet iyi yıkadı. Sonuç olarak fiyatı uygun alınabilecek bir makina.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover DWT413AH1S Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover DWT413AH1S Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat