Ariston 88410 CG200AXO Tost Makinesi Yorumları

Ariston 88410 CG200AXO Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı kargo

    Öncelikle satıcı çok sağlam,kargo çabuk geldi.Ayrıca orjinal ambalajı haricinde satıcı çok güzel paketlemiş.Tost makinasına gelecek olursak;Fiyatına göre çok iyi bir makine,çabuk ısınıyor ve ısısı oldukça iyi.tek eksi yönü plakaları biraz oynuyor ama çıkarılabilen plaka olduğu için bu tip makinelerde durum aynı.Bu fiyata kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Dört Yıldız

    3 aydır kullanıyorum. Başta alışması zor geliyor ama çok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    Pişman olmazsınız

    Ürünü gümüşçü dtm mağazasından satın aldım. 2 günde teslim edildi. Güzelce paketlenmiş olarak geldi herhangi bir kırık ezik yoktu. Bugün de denemek için tost yaptım. Harika tost yapıyor. Büfe tostunu evde yemek istiyorum diyorsanız hemen alın. Zamanlayıcının sesi biraz sinir bozucu ve zamanlayıcıya bağlı olarak başlatıyor. Eksi yönleri bunlar. Bunun dışında hiçbir eksisi yok. Malzeme olarak çok kaliteli ve şık bir makine. Ben verdiğim parayı hakettiğini söyleyebilirim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.05.2019

    88410cg200ax0 tost makinemin hafıza kartı bozuk, elinde saglam olup başka bir parçası bozuk olannınmakine yi yaptıramıyandan 80tl alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Beğenemedim...

    Zamanlayıcının sesi beni çok rahatsız ediyor.Ayrıca metal kısımlarda cesitli yerlerde çizikler var.Bir de plakalar tam oturmuyor. Yorumlara bakarak daha iyi bir makine bekliyordum ancak görünce hayal kırıklığına uğradım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2019
    Hotpoint ariston tost makinasi

    fazla yorum yapmaya gerek yok,bu fiyata ev icin en iyi makina bence,biraz fiyati yuksek gorunuyor olabilir ama kendisini gorunce fiyatinin neden yuksek oldugunu anliyacaksiniz,cep telefonuna 3 bin tl verebiliyorsaniz bu Kat ve kat daha guzel bu fiyata!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2019
    TAVSİYE EDİYORUM

    Herşeyiyle mükemmel bi tost makinesi. Diğer markaların ürünlerini mağazalarında incelemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle daha kaliteli bu tost makinesi. Tek eksi özelliği açma kapama tuşunun olmayışı. Bütçenize uyuyorsa başka ürünlere bakmayla uğraşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    Daha ne olsun

    7 yıldır tost makinesi almamıştım. Araştırdım ve bu üründe karar kıldık çok güzel gerçekten

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2018
    Guzel ürün

    Ürünü alalı 1hafta oldu. İlk aldığımızda nasıl çalışıyor diye uğraştık biraz. Zaman ayarı var onu ayarlayıp soldaki ısı düğmeleri ni açınca ışığı yanıyor . Izgaralar çok pratik çıkıp takılıyor yandaki düğmesi ile. Izgaranın diğer yüzü krep yapmak için . Yani çift taraflı kullanım sunuyor . Ayrıca görüntüsü de çok güzel kaliteli ürün kısacası ben ve eşim beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Sağlam Ve Başarılı

    Güzel sağlam bir ürün, malzemesi iyi, direkt sadece zaman ayarıyla çalışıyor açık unutup evi yakma ihtimaliniz yok, plakalar güzel özellikle düz yüzey plaka en işlevsel olanı kolayca çıkarılıp yıkanıyor, arkasında yağ haznesi var döküleni almak için, tertemiz düzgün bir tost makinesi, sadece kapağı havada sabitleme yok bazı makinelerde olan, hani aradığınız alıştığınız bir özellikse bunda yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    Süper Bir Ürün

    Nerdeyse tüm markaları araştırıp sonunda bu ürünü almaya karar verdik. Zamanlayıcı güvenlik konusunda çok önemli bir faktör ve plakaların tek tuşla çıkıyo olması çok güzel ve pratik. Sağlamlık konusuna gelince cidden çok sağlam bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Başarılı

    Çok beğendim, eksi yönü yok. Timer sesi ilk başta garip geldi ama alıştık. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    beş yıldız bence az ben 10 yıldız verdim.

    Olsada 10 yıldız versek şuan bu makineyi kullanıyorum bana göre eksi hiç bir yönü yok araştırmadığım yer kalmadı süper bir alet tek tuşla plakalar çıkıyor iki yönlü kullanılıyor,yağı arka alt kısımda bulunan çekmeceye akıyor temizliği kolay herkes kullanabilir,fişde açık unutsanız bile 30 dakika içinde kapanıyor,ben tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2017
    Çok güzel

    yorumlara bakarak aldığım bu ürün gerçekten hakkını veriyor.hem duruşu güzel hem de işleyişi kesinlikle kaçırmayın derim.hızlı gönderi için de teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Beş Yıldız

    ürünü yeni aldım mükemmel herkese öneririm kaliteli son derece kullanışlı orjinal bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    harika bir ürün

    daha önce kullandığım era sm 20 tost makinesi ile tost tam bir işkence idi. tam tost yapacakken termostat devreye giriyor makine soğuyor sonra tekrar çalışıyor bir sürü zaman kaybı. yorumlara bakarak aldığım Hotpoint tost makinesi bu iş için oldukça ideal bir makine. almayı düşünenler için eksi yönleri 1- plakalar çıkabildiği için plakalrda boşluk söz konusu ama plakası çıkan bütün makineler hemen hemen ayni 2-zaman ayarlayıcı açılmadan makine çalışmıyor açılınca da mekanik olduğu için zamanlayıcı ses yapıyor. ama gayet sağlam ve kullanışlı bir makine plakalari sokup takmak çok pratik bir düğmeye basıyorsunuz. ayrıca plakalar çift taraflı kullanılıyor. ben beğendim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Düşünmeden alın

    Düşünmeden alın. Karı koca olarak 1 aydır bütün markaları araştırdık. Fiyat performansı en iyi üründür. Kullandık. Çok memnunuz. Temizliği çok kolay. Izgarası gayet güzel. Tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    süper hızlı gönderim.

    bu ürünü avm lerde gördüm ve sağlamlık özellik fiyat araştımasından sonra bu siteden almaya karar verdim.şu an elimde ve sorunsuz kullanıyorum .termostat ayarını yapıldıktan sonra çok kısa zamanda ısınması ve zaman ayarı harika üüründe çok şık ve sağlam.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    tost makinesi

    denedim gördüm ürün her yönü ile güzel parasının hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    10 numara!

    Aslında Hotpoint tost makinesi için çok düşündüğüm bir marka değildi. İnternet tavsiyesi üzerine aldım ve iyi ki de almışım. Ürün herşeyiyle kalite,; dış kaplama, sağlamlık, ağırlık, döküm plaklar, 2000 Watt. İlk olarak balık ızgara yaptım. Çok başarılıydı. Başka makineye bakmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston 88410 CG200AXO Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston 88410 CG200AXO Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat