Kenwood HB214RD Blender Seti Yorumları

Kenwood HB214RD Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Arslan ticaretten pazar günü sipariş verdim. Salı günü teslim aldım. Kargo hızlı, paketleme güzel. Ürünler sağlam ve eksiksiz geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    bi alt versiyonunu kullanıyorum ( daha az aparatları olan) gerçekten kalite budur. kesinlikle tavsiye ederim. bir daha almam gerekse gözüm kapalı sipariş veririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harikaaa

    Hepsi burada,Depo günleri,Aras kargo hepinize teşekkürler.Şipariş verdikten 36 saat sonra İstanbul dan İzmir mordoğana geldi.Hemen rendesini kullandım,süper.Fiyatı çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü kesinlikle çok beğendim, ilk aldığım gün hemen fıstık ezmesi yaptım ve harika oldu. Ürünün gücü gayet yerinde, tasarımı ek aletleri vs. her şeyi de şık ve ergonomik. Perşembe akşamı sipariş ettim, cuma kargodaydı pazartesi öğlen geldi. Şimdilik ürünü çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim, umarım ileride problem çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kenwood kalitelidir

    Sadece kenwood markasına güvendiğim için aldım. Çok kaliteli malzemeden orta sınıf bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Daha güçlü bir ürünü de var ama biraz pahalı. Ev için ideal. HB nin kampanyası ile çok iyi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kompakt ve kalite

    Ürün hem kompakt hemde çok kaliteli. Fiyatı ise emsallerinin çok altında.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Hızlı teslimat, iyi paketleme. Önce kullandığım ürün Broun markaydı. Bu ürün onun nerdeyse 1/3 fiyatında olduğu için yorumlarına bakarak tercih ettim. İyiki de almışım. Kışlık domates yaparken kullandım memnun kaldım. Performansı iyi, çok ses yapmıyor, kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2019
    Henüz kullanmadık

    Çeyiz için alındı ama ürün belli ki kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2019
    oldukça sağlam duruyor

    ürünün bütün ekipmanlarını denedim. hepsi gayet iyi çalışıyor. 2 hız ayarlı olması da avantaj sağlıyor. herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    süper ürün

    çok güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2019
    Ömrü kisa kenwood

    Bu ürunu 22.01.2018 de aldim tam 1yil oldu disli kavrama aparati siyirdi en adi plastik kullanmislar zorlamadigim halde asindi tavsiye etmiyorum kenwood kaliteli diye dusunmustum yanilmisim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2019
    marka hakkını veriyor

    Ürün parasını hakkediyor piyasada ki diğer markalara göre tabiki, Diğer markalarda ki şikayetlere bakın en çok plastik aksam dişlilerin çabuk bozulduğu söylenir, Kenwood bu parçalar arasında boşluk bırakmamış ve kullanıcı hatasını önlemek için mükemmel bir kilit sistemi yapmış, bu parçalarda plastik ama tam oturduğu için bozulmuyor, Bir ürün üretilirken zaman harcanıyor iş gücü emek para harcanıyor, işte ben bunu anlayamıyorum ucuza mal etmek için çalma yazık etme bunca emeğe ve paraya, Kenwood tebrikler... Bir iki ayda bir bozulan ucuz kalitesiz ürün alıp strese gitmektense güvenilir bir marka alıp yıllarca kullanmak en mantıklısıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    Fıstık Ezmesi gayet sürülebilir oluyor.

    Mükemmel değil ancak Fıstık ezmesi yapacaklar için iş görüyor. Ben sırf bu yüzden aldım size yapılışını da anlatayım önce mutfak robotunda ince parçalara halinde doğrayın. Daha sonra tavaya fıstığın yüzde onu kadar ayçiçek yağı ekleyip içerisine yine fıstığın yüzde onu kadar ya da ağız tadınıza göre daha az ya da çok pudra şekeri koyun(ben spor için kullandığım için ; yüzde 5 yağ ve pudra şekeri kullanıyorum), en kısık ateşte sürekli karıştırın. rengi koyulaşmaya başladığında kapatıp biraz ılımasını sağlayın ve tekrar robota atıp çok az bir kısmı sıvılaşana kadar parçalayın, sürülebilir kıvama gelecek şekilde. Daha sonra ağızı kapalı cam bir kaba koyup dolaba kaldırın.(Normal dolap, buz dolabı değil) 1 Hafta içinde afiyetle tüketin, beklediğinde yağı yüzeyde belirir karıştırıp öyle sürün her seferinde..!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Tercih ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Beş Yıldız

    hızlı sağlam geldi 1 aydır da güzel kullanıyorum.motor sessiz değil ama.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2019
    cok kullanisli ve pratik.

    pratik ve cok fonksiyonlu bir makine.rendeleme yapiyor olmasi cok buyuk rahatlik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Daha kullanmadık ama güzele benziyor

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019
    gayet sağlam bir ürün

    tavsiye ederim. fiyat uygun ve işlev çok.gücü yüksek

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2018
    Kalite markası

    Plastik aksam kalitesi, parçaların takılıp bütünleşmesi muhteşem. Kullanımı çok pratik çünkü parçaların tasarımı çok basit ama işlev i harika. Anında çıkıyor ve suya tutunca tertemiz oluyor. Haznenin büyüklüğü yeterli. 1000 watt gücü böyle bir cihazda bulmak zor. Fiyat performans alınacak tek ürün. Kenwood markalı 4. Ürünüm, bu markadan şaşmamalı...

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2018
    Iyi bir satıcı iyi bir mağaza

    Sorularımıza içtenlikle cevap verdiler ters giden bir şeyler olmadı 3 gün içinde teslim ettiler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood HB214RD Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood HB214RD Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat