Huawei Mate 8 64GB Altın Yorumları

Huawei Mate 8 64GB Altın yorum ve tavsiyeleri

(299 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Tavsiye ediyorum

    bir yildir kullanıyorum şarjı hala çok iyi gidiyor bu fiyata bu telefon harika fotoğraf çekim kalitesi mükemmel kesinlikle tavsiye

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017

    evet çok beğendik

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2017
    Muhteşem bir telefon !!!

    Ürün sıfır, açılmamış olarak geldi. Mate 8 tam bir f/p telefonu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    on numara beş yıldız

    ekranı büyük ama hiç kaba değil şarzı çok iyi çok ?ık alırsanız pi?man olmazsınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2017
    harika

    yaklaşık 3 ay araştırmalar sonucun bu telefonda kararkıldım.satıcı telefon kutusunu bakın cunku poşete sararak göndermiş kendisine teşekkür ediyorum. telefonun kutusu güzel kalite hissi veriyor. telefonu 1 haftadır kullanıyorum.güncellemeleri hemen aldı ekran çok güzel ve geniş tam beklediğim gibi, parmak izi okuyucusu çok hızlı. beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    Üretimi durdurulmuş DEV fiyat performanslı akıllı telefon

    Cihazı 6 gündür kullanıyorum. Hepsiburada.com dan aldım.Kutu içeriği; kulaklık,usb kablo,şarj cihazı(TR uyumlu adaptörü ile birlikte geldi,satıcı kargoya eklemiş),yuva çıkarma iğnesi,kapaklı kılıf,şeffaf ekran koruyucu (iyi kalite değil,tırnak izi bırakıyor ekranda),fatura ve garanti belgesi...Imei numaralarının ikisi de kayıtlı idi. (Btk sitesinden kontrol edilebilir,cihaz elinize ulaştığında ve kutunun üzerindekileri tutuyordu) Bendeki cihazın sürüm numarasını kontrol ederken bölge kodunun (Cxxx) Afrika ve Ortadoğu olduğunu gördüm;mümkünse Bölge kodu C432 olanından bulmaya çalışın( Avrupa için üretilmiş sürüm) çünki donanımsal kaliteyi nispeten etkiliyor.Genel olarak sistem stabil, işçilik iyi,arayüz (EMUI arayüzü) kullanıcı dostu,parmakizi sensörünün duyarlılığı 10 üzerinden 8,ekran kasa oranı piyasadaki pek çok telefona göre yüksek (kişisel tercih meselesidir) ,cihazın akıcılığı iyi.Android zamanla şişiyor, böyle akıcı kalır mı kalmaz mı muamma....alacak olanlara tavsiyem ilk olarak güncelleme yaparak Huawei'nin kendi arayüzü olan EMUI versiyonunu 5.00 a çıkarın(4.00 ile geliyor) bu yükseltme sonrası android 6.00 da otomatikman 7.00 a güncellenecek;arada bayağı fark var hız anlamında,eski versiyondan yükseltme sonrası...Sonrasında ekran kalibrasyonu yapılmalı( android markette size yardımcı olacak programlar mevcut),ekranda ölü pixel olup olmadığı da kontrol edilmeli,,cihazda gelen bloatware programların çoğu çok kullanışlı ve her kesime hitap edecek türden.Özellike Hicare programını incelemenizi öneririm.Teknik Servis e ihtiyacınız olduğu takdirde işinize yarayacağını tahmin ediyorum.Bilgisayarınıza HiSuite yükleyerek de pc ve telefon arasında senkronizasyon kurabilirsiniz,programı Huawei nin kendi sitesinden indirebilirsiniz.(kutudan cd çıkmıyor)Bootloader Kilidini açmak isteyenler olabilir.Huawei nin resmi sitesinden halledebilirler.Ben ihtiyaç duymadım.Orada 68MBlık (218 sayfa) bir de geniş kullanma klavuzu mevcut (ingilizce)almış ve alacaklara hayırlı olsun

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2017
    Kalite

    Ürün neredeyse mate 9 ile eşdeğer ram ve kamera optiği dışında. Elinizde tutarkn plastik hissi vermiyor samsung modelleri gibi. Kasası sağlam ve çizilmeye karşı korumalı ekran koruyucusu üstünde geliyor. Kutunun içinden şeffaf sert plastik çerçeve ve arka gövde koruyucu kılıf çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    gayet iyi

    8-9 aydr kullniyorum gayet iyi telefon simdiye kadar bi problm cikmadi sadece tek sıkıntısi telefonun sesi cok az cikiyor aldigimdan beri sadece bnm telefonmu boyle yoksa genel olarakmi böyle cozemedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    İyi satıcı iyi telefon

    Kargo çok muntazam baloncuklu poşet ile sarılmış güzel hazırlanmış. Kargoda başına birşey gelir endişeniz olmasın. Kargoyu açtığınızda ve telefon kutusunu gördüğünüzde bile gerçekten kaliteli birşey aldığınızı farkediyorsunuz. Kasası sağlam, hızlı şarj özelliği gerçekten güzel çalışıyor 4000 mah pili bile oldukça hızlı dolduruyor, hızlı, ekranı çok net, hoparlör sesini tam ses açtığınızda telefon titriyor oldukça güçlü buna rağmen sesde hiçbir bozulma olmuyor. Ahize sesi güzel, mikrofonunda net ve gür olduğunu söylüyor karşı taraftaki kişiler. Antutu testleri muadil fiyatlı telefonlara göre çok yüksek. Büyük telefon seviyorsanız tercih edebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2017
    ürün basarılı kargo berbat

    ürün süper tam istediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2017
    Mükemmel

    Ürün mükemmel, lakin Ekim 2016'da satın aldığımda ilk yorumumu sildi adminler çünkü 100 TL bonusumun üzerine yattı Hepsiburada. Mart'ta arızadan 36 günde anakartı değişti, RAM 4GB'tan 3'e, ROM 64GB'tan 32'ye düştü ve orijinal kutu ve kutu içeriğini iç ettiler, sadece balon poşete sarılı cihaz geldi. Elbette tekrar gönderdim, şimdi de 15 gündür ya şurda, ya burda. İlk satışlarda 10 numara iş yapan Hepsiburada, arızada sınıfta bile kalamadı maalesef. Bu arada telefonu ilk satın aldığım afrese göndermişler ve hala yurtiçine iki satır mail yazıp da yönlendiremediler. Ne zaman arasam, efenim meseleyi çözüp size birileri 48 saatte bilgi verecek matbu söylemiyle savuşturuluyorum, bilen de yoook, çözen de yoookk, inisiyatif alan da yooook. Kendilerine de toz kondurmaxlar hiç, zaten bu yorumumun da nedenini, nasılını sorgulamak yerine, yalaka bir admin hiç utanmadan direkt silecektir. Varol Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Kesinlik tavsiye

    telefonu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum. Buyuk ekran nasil kullanabilirim endisesi tasiyordum, ama bir cok ozelligini tek elle kullanabilmekteyim. Ekran çözünürlüğü ve kamera kalitesi gayet guzel. Bataryasi normal kullanimda (en az 2 saat telefon gorusmesi, 4.5 g acik, enaz 4 saat internete girme ve defalarca tus kilidini acip kapatma vs.) 2 gun gidiyor. Parmak izi okuyucusu cok hizli, Selfie cekimlerinde cok ise yariyor. Kisacasi bence aldiginiza degecek, pisman olmayacaksiniz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Mükemmel ürün :)

    Öncelikle hızlı kargo için teşekkürler. Telefon çok zarif, ekran koruyucu jelatini ile birlikte geldi. Parmak izi okuyucu çok hızlı ve hatasız okuyor. Telefonu sürekli kullanmama rağmen şarjı 2 gün gidiyor. Uygulamalar arası geçişleri çok hızlı. Çok seçeneği olan, çok fazla kişiselleştirilebilen bir telefon. Hoparlör ve kulaklığın ses kalitesi çok iyi. iPhone 6 plus ile karşılaştırdık, kamerası ve hızı daha iyi, şarj konusunda daha iyi. Düşünmeden alın derim bu fiyata bu performans gerçekten mükemmel. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    guncelleme

    7.0 ne zaman gelecek telefona telefondan memnunum ama guncelleme konusunda biraz endiseler var bende

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    f/p ve fazlası

    4 senedir kullandığım nexus 4 emekli olunca yeni telefon arayışlarına girdim. 2 hafta boyunca piyasadaki neredeyse bütün marka ve modellerini inceledim. İmkanım olsa da telefona 2000 tl üzeri para vermeyi anlamsız buluyorum. Telefondan beklentilerim: temel işlevi olan aramaları sorunsuz yapması, kaliteli ve göz yormayan bir ekran, tatminkar bir kamera, sık müzik dinlediğim için mümkünse 24 bit ses çıkışı, günü rahatça çıkaracak bir batarya, normal bir düşürmede tuzbuz olmayacak sağlamlık hissi, zarif bir tasarım. Ben beklentilerimden çok daha fazlasını buldum. Kamerası çok iyi. Şarjı normal kullanımda 2 tam günü çıkartıyor. Bütçeniz uygunsa ve 6 inç ekrana alışabilecekseniz şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    Nefis bir ürün

    Samsung Note serisi ile kıyaslanabilir. Fiyat bakımından önde. Nefis bir ürün, şık, hızlı. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2017
    Sorumsuzluk

    ürün elime kısa sürede geçti fakat 1. si magaza çalışanımı artık sahibimi bilmiyorum sorumsuzlar aşırı hemde ben haksız bile olsam satıcı alıcı ilişkisini bilmiyorlar 2.si imei kayıtsız geldi ve sonrasında yani 1 hafta sonra kayıt göründü bana kayıt edildi btk yavaş denildi fakat bu beni lgilendirmez sonuçta siz parayı alıyorsanız bende ürünün tam olmasını isterim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Çok iyi

    3 aydır kullanıyorum herşeyi mükemmel bir ürün şarjı çok iyi gerçekten kaliteli telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    hakkını vereen bir telefon

    ürünü alalı 3 hafta oldu. tam incelemeden yorum yapmak istemedim. büyük boy sevenler için ideal. ben oyun oynamayı seven birisiyim. gün boyu telefon elimden düşmez. o kadar çok zorladığım halde telefonda hiç ısınma olmadı. kamerası gayet güzel. üst sekmentte çekim yapıyor. gün boyu kullanmama rağmen sarjı bitiremiyorum. yoğun kullanmama rağmen oyunlar radyo dahil iki gün gidiyor. tek begenmedigim nokta sesi. ses kalitesi sesi yükselttikçe bozuluyor. almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. yüksek fiyata alacağız telefonlardan daha iyi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    Estetik Görünüm ve Hafiflik

    Kutu içi içeriği çok iyi. Özellikle koruyucu kapaklı kılıfı güzel.Elinize aldığınızda ağırlığı,gösterişli kasası ve ekranı ile büyülüyor.Kılıfı,çizilmez ekranı ve priz çevirici kutudan çıkıyor. Oyun için alacakalara tavsiye ederim.Ancak şarj aleti ABD tipi olduğu için biraz kaba görünüyor.TR tipi prize dönüştürmek için ilave aparatı yanında geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Mate 8 64GB Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Mate 8 64GB Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat