NOKIA UNIVERSAL ARAÇ ŞARJ CİHAZI Yorumları

NOKIA UNIVERSAL ARAÇ ŞARJ CİHAZI yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    Ürün Hakkında

    Ürün satın aldım ve nokia araç çakmak cep telefonu memnunum ve spiralli olması benim için avantaj tavsiye ederim.Hemde kısa devre koruması var diyelimki iphone 6 plus cep telefonu aldınız ama sarj olmuyor micro ve Lightning dönüştürü alın usb kablosunu takın cep telefonu sarj ediyor tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    ürün hakkında

    örjinal ürün teşekkürler ilgi ve alakanıza

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2015
    hızlı gönderi ve ürün

    hızlı gönderi ve ürün için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2015
    Kalite

    Kesinlikle tavsiye ederim. Çok kaliteli. Derli toplu işini iyi yapan bir cihaz. Şık bir görünümü var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2015
    fena değil

    fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün ancak hızlı sarj ettiği söylenemez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2015
    harika

    bu fiyata bu kalite harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    gayet iyi

    Ürün çok güzel ve şık, hemde orjinal hızlı da dolduruyor. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2015
    1A - Nokia Kalitesi

    Ürün kullanılan malzeme kalitesi ve fiyat kıyaslandığında çok cazip. 24 saat içinde ulaştı. Tek dezavantajı, hızlı şarj diye tabir edilen 2,1A değil 1A yani daha yavaş şarj ediyor. Aracınızda telefonunuzu GPS olarak kullanacaksanız bu işinizi görür, lakin biten şarjınızı hızla tamamlamak amacıyla kullanacaksanız tekrar düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2015
    KALİTESİ TARTIŞILMAZ

    ÜRÜN ELE ALINDIGINDA KESİNLİKLE VERDİĞİN PARAYI HAKEDİYOR TEK EKSİGİ 1A OLMASI 2A LARI BİRAZDAHA HIZLI SARJ EDİYOR AMA KIYTIRIK MALLARA BOŞA PARANIZI HARCAMAYIN HERTÜRLÜ İŞ GÖRÜYOR + HIZLI KARGO İÇİN TEŞEKÜRLER SİTE

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2015
    Kaliteli Sorunsuz yavaş

    urunu buradan almadim uzun suredir kullaniyorum,micro usb oldugu icin samsung vs hepsinde kullaniliyo. fakat 1A,alirken dikkat etmemistim. yani 2A cikisli bisey alirsaniz daha hizli sarj edersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

    ÜRÜNÜ ALACAK KİŞİLER ÜRÜN ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN ÜRÜNÜ ALACAK ARKADAŞLAR TELEFONUNUZUN SARJ GİRİŞİ ( S2 ) GİBİ AŞAĞIDAYSA ALMANIZI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ TELEFON ÇALDIĞINDA TELEFONA SARJ OLURKEN BAKMAYA KALKTIĞINIZDA KABLO ESNEK OLDUĞU İÇİN TELEFONU KENDİNE ÇEKİYOR VE SARJ GİRİŞ YERİNİ ZORLUYOR BU DURUM SARJ GİRİŞ YERİ AŞAGIDA OLANLAR İÇİN GEÇERLİ DİL EĞER YUKARIDAYDA NORMAL ESNEK OLMAYAN KABLO KULLANMANIZO TAVSİYE EDİRİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    Orjinal üründen şaşmayın

    Ürünü Nokia Lumia 925 telefonum için almıştım. Orjinal şarj aleti olmasının avantajlarından bir tanesi akım koruması var. Takılı olduğu halde telefon şarj edilmiyorsa anlayın ki arabadan fazla akım gelmiştir ve cihaz telefona fazla akım gelmesini engellemiştir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2014
    çok basit ve kullanışlı

    çok basit ve kullanışlı bir aksesuar, ayrıca yapısı itibariyle sağlam ve güvenilir bir alete benziyor. zaten Nokiadan bunu bekleriz. bence, kusursuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2014
    nokia gerçekten kaliteli.

    daha önceki telefonumda da nokia araç kiti kullandığım için hiç düşünmeden aldım.hem piyasanın altında bir ürün hemde oldukça kaliteli.araçta denedim hiç bir sorun çıkarmadan şarj ediyor ve çok kullanışlı.sonuçta bilinen bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2013
    gerçekten kaliteli

    üründen bende kullanıyorum. telefonu çok hızlı şarj ediyor ve sabit bir akım veriyor.kesinlikle orjinal ve tavsiye ediyorum. telefonunuzu riske atmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
NOKIA UNIVERSAL ARAÇ ŞARJ CİHAZI kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. NOKIA UNIVERSAL ARAÇ ŞARJ CİHAZI yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat