Tenda W308R Kablosuz Modem Yorumları

Tenda W308R Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    Tavsiye.

    Ürünü alacak olan kişilere tavsiye ederim, kablosuz çekim gücü modemime göre daha iyi, türkçe kurulum arayüzü ile daha kolay. Kurulumdan anlamayan kişiler biraz zorluk çekebilrler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2013
    Güçlü sinyal

    Bu ürünü okulumuz için aldık. kurduğumuz noktada daha önce başka bir router vardı ama hep kopuyordu. Değiştirip bu ürünü aldık. Çok memnunuz. Sinyal gücü harika. kopma sorunu yok. Manuel kurulum gerektiriyor, bizim gibi işten anlamayanlar teknik servise telefon etsinler. çok ilgililer. telefonda yönlendirmelerle kurulumu sağlıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2012
    harika bir urun

    Bu urunun daha once 307 modelini kullandim simdi 308 modelini arkadasim icin aldimurun gercekten superaldigi kaplusuz sinyali hep kablolu hemde kablosuz tekrarliyor ve artik turkce menulu kesinlikle alinacak bir urun fiyatida cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2012
    bence gayet mükemmel

    ürünün bir kötü yanı var ama yinede gayet çok güzel ürün. 10 aydır kullanıyorum tek sorun kurulumun düzgün yapılamaması modemi manuel modem arayüzünden kurmayı bilmeyenler almasınlar ama bilenler kesinlikle almalı çok fonksiyonlu ve fiyatına göre mükemmel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tenda W308R Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tenda W308R Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat