Asel 1800 W Yatay Nova Elektrikli Isıtıcı Yorumları

Asel 1800 W Yatay Nova Elektrikli Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2018
    Asel ısıtıcı

    Ürün kusursuz Çok güzel ısıtıyor havayıda kurutmuyor memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016

    ürünün ısıtması iyi

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    ürün

    ürünün kendisi güzel sadece fan açıkken buhar veriyor.fan kapanınca buharda kapanıyor kablosu daha uzun olabilirdi. ama bu mağazadan alışveriş yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım hassas ürünlerde tercih edilmemeli bence çünkü buhar kapağı kırık üründede vuruk ve çizikler vardı

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    Kaliteli ama...

    Selamlar. Ben üründen memnun kaldım. Fakat kumanda için sadece bir düğme koymuşlar (Termostatı saymıyorum). Bu yüzden istediğim gibi ayarlayamıyorum. Bir de kordonu biraz kısa. Bunların dışında bir sıkıntım yok. Ürün gayet kaliteli malzemeden yapılmış. Alacaklara, bunları gözardı edeceklerse tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asel 1800 W Yatay Nova Elektrikli Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asel 1800 W Yatay Nova Elektrikli Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat