Homend Dustbreak 1202 Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Dustbreak 1202 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    İçimde güvensiz şüphelerle acabalarla satın almıştım.Piyango gibi.3 yıldır her gün kullanıyorum.Henüz yeniyken tanıyamadığım için servisle iletişime geçtim,gayet sabırlı ve yeterliydiler.Şimdi aldığıma pişman değilim.Kullanımı kolay ve pratik.Üstelik hala yedek flitresine dahi geçmedim.O yıkanmayan flitresi var ya onu da yıkıyorum nazik bir biçimde, bir kenarda 1-2 saat bütün parçaları açık havalandırıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2012
    Yeni aldığım ürün

    Evet hepsiburada.com a teşekkür ederim. Ürünü yeni satın aldım ve araştırdığımda Homend markasının servis sürecinde 48 saat gibi bir iddialarının olmasını çok beğendim ürün gerçekten güç ve emiş gücü bakımından çok iyi evimin temizlik ihtiyacını karşılayacağından kesinlikle huzurluyum. (emiş gücü belirtilmemiş 400W)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Dustbreak 1202 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Dustbreak 1202 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat