Samsung Galaxy Note 8.0 N5105 Yorumları

Samsung Galaxy Note 8.0 N5105 yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2013
    bence çok güzel

    kalem gücü ve hızlı olmasının yanı sıra ciiden cok iyi programlarda yanında ucretsiz olarak geliyo yani bence gelmiş geçmiş en iyi tabletlerden biri hem küçük hemde şarjı baya gidiyo yani herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2013
    Tabletlerin bu kadar verimli cihazlar olduklarını bu ürünü kullanmaya başlayana dek bilmiyordum.

    Kullanımı son derece kolay, işlemcinin gücü uygulamalarda kendini hissettiriyor. Ekranın algılaması çok iyi ve kullanışlı. 3g özelliği ile tam bir mobilite sağlıyor. Özellikleri fiyatı ile değerlendirilince muadilleri arasından sıyrılıyor. Sd kart slotu ilave avantaj sağlıyor. Android çok güçlü bir işletim sistemi. Sipariş 3 gün içinde elime ulaştı. Batarya şarj ömrü çok iyi. Neredeyse PC kullanımım ortadan tamamen kalktı. WiFi algılaması sorunsuz ve güçlü. Kablosuz pinterlere bağlanma performansı şaşırtıcı ve smart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2013
    tüm çizerler, ressamlar ve tasarımcılara öneri

    Tasarımcı, çizer, ressam, karikatürist vb. görsel sanatlar ile ilgiliyseniz bu ürünü mutlaka alın. Kalemi wacom tarafından yapılıyormuş. Çizim konusunda çok iyi iş görüyor. Cintiq yerine kullanabilirsiniz. Sketchbook pro yazılımı ya da photoshop yazılımını kullanabilirsiniz. Ürünü çok sevdim. Note 2 telefon da aldım. Fakat tablette çizim daha rahat tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2013

    Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle bu brown black rengine bayıldım. Daha önce apple ürünü kullanmış biri olarak samsung tablet bana daha fonksiyonel ve eğlenceli geldi.3G özelliğinin olmasıda büyük artısı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Note 8.0 N5105 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Note 8.0 N5105 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat