Viewsonic VA2055SA Monitör Yorumları

Viewsonic VA2055SA Monitör yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2018

    Evet ürün anlatıldığı gibi

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2017
    Fiyat performans ürünü, gayet kaliteli

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün, Marka Viewsonic olunca kaliteside sırıtmıyor doğal olarak, HDMI olması ve FullHD çözünürlük sebebiyle tek geçilecek monitör.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Fiyat performans ürünü

    Panel tipi MVA 113 ppi. 170 MHz piksel saat frekansı var. Fiyat olarak rakip 1080P monitörlere göre daha güzel bir görüntüsü var. Renkler gayet canlı, kontrast oranı iyi. Görüntü gayet keskin küçük yazılar bile rahatlıkla okunuyor. IPS 1080P panel ile hemen hemen aynı görüntüsü var. Zaten VA panel ile IPS panel arasında çok bir fark yok. Tasarımı fiyatına göre gayet yeterli. FPS gibi rekabetçi oyunlar için bu monitörü almak isteyen arkadaşlar başka monitör baksınlar çünkü oluşacak ghosting sizi rahatsız edebilir. Ben PES 2017 oynarken uzun top atıldığında ilk başlarda ghosting'den rahatsız oldum fakat artık biraz daha azalmış gibi veya gözüm alıştı bilmiyorum. Ofis, film ve günlük işler için fiyat performans olarak biçilmiş kaftan bir monitör. Görüntü kalitesi gayet doyurucu fakat rekabetçi oyuncular TN panele sahip bir monitör almalı. Monitörün ana menüsündeki ayarlamalar gayet yeterli. Ana menü İngilizce olarak geliyor Türkçe'ye ayarlayabiliyorsunuz. Baş ve göz ağrıtan monitörlerden kesinlikle değil bundan emin olabilirsiniz. Işık sızması sorunu kesinlikle yok özellikle bunu denedim. Siyahlar IPS panele göre hemen hemen aynı siyahlıkta. Mat panel kullanılmamasına rağmen güneş ışığında görüntü çok bozulmuyor. Uzun lafın kısası fiyat performans olarak güzel ürün. Rekabetçi oyuncular için ürünün uygun olmadığını tekrar belirtmemde fayda var. Mağazaya hızlı ve sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.11.2016
    keskin kalite

    kontrastı çok keskin ve metin kalitesi harika. küçük fontlarda bile net görüntü sağlıyor. bu da benim işim için çok gerekli olan birşey. dinamik renklere sahip bir monitör. şimdiye kadar bir eksiğiyle karşılaşmadım. alacaklara tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.11.2016
    herşeyiyle profesyönel

    bu kullandığım 3. 24" monitör. sanırım basitçe en iyisini aldım diyebilirim. profesyönel IPS monitörden anladığım şeyi sanırım tam anlamıyla aldım. tüm test raporlarını inceleme fırsatım oldu almadan önce. gama, gri ölçek aralığı bunların hepsi benim için önemliydi. IPS görüntüsüne sahip olan ekranları ayrı bir seviyorum. teknolojisinde farklı bir karakteristik özellik bulunduruyor çünkü. diğer monitörlerimde köşelerde biraz zayıf görüntülere rastlıyordum. bu monitörde herhangi bir açıda sorun yaşamadım. gerçekten takdir edilecek bir monitör kullanıyorum şuan.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.11.2016

    kontrastı çok keskin ve metin kalitesi harika. küçük fontlarda bile net görüntü sağlıyor. bu da benim işim için çok gerekli olan birşey. dinamik renklere sahip bir monitör. şimdiye kadar bir eksiğiyle karşılaşmadım. alacaklara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VA2055SA Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VA2055SA Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat