Profilo BD3076I3AN Buzdolabı Yorumları

Profilo BD3076I3AN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Buzdolabının boyu genişliği en önemlisi derinliği çok iyi, eski buzdolabımızdan sonra bize çok geniş geldi, gayet sessiz bir buzdolabı sadece zaman zaman çok az ses geliyor diğer zamanlar hiç ses yok, kapısını uzun süre açık bırakırsanız alarm veriyor, derin dondurucu kısmında buz haznesi var, kolu çekip bırakıyorsunuz ve buzlarınız hazır, üst bölümde sebzelik ve onun üzerinde et tavuk gibi gıdalar için bir bölüm daha var onların üzerinde raflar başlıyor rafların arası çok ayrık değil şöyle söyleyeyim iki rafın arasına 1 kg cam kavanoz rahatlıkla sığıyor yükseklik olarak, derin olması çok güzel, ayrıca led aydınlatması da çok hoş, beyaz ışık veriyor kesinlikle tavsiye ederim iç tasarımı Siemens ve Bosch un neredeyse birebir aynısı çok fazla ödemeden aynı kalitede ürün almak isteyenler Profilo’dan şaşmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    Çok memnun kaldik

    ürunu buradan satin aldik kurulumu ve tesliminde sorun yasamadik hatta bulasik makinesinide profilo tercih ettik 4 aydir kullaniyoruz arada bir yorumlardaki gibi cok az bir calisma sesi olsada cok sessiz raflarin arasi bana biraz dar geldi 1 litrelik kavanoz kesinlikle sigmiyor yarimlik kavanozlar ancak sigdi bende 1 tafini yukselterek kullandigimda 1 rafi cok genis 1 rafi dar oldu, kahvaltilik vs.. ama benim icin ikiside kullanisli raf aralari cok ayarlanamiyor .onundisinda ic dizayni inokslu ve cok şık duruyor yine alsam yine bu modeli tercih ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü uzun araştırmalarım sonucu on ay önce aldım, bu süre içerisinde gözlemlediğim kadarı ile fiyat performans açısından tek kelime ile mükemmel. Bu arada aynı grup altında üretilen diğer iki marka ile arasında hiçbir fark yok.

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2017
    Profilo :)

    Ürün çok iyi parasının her kurusu helal

  • Ereyon aracılığıyla, 20.03.2017
    harika

    fiyatına göre çok kaliteli bir ürün 1000 tl fazla verip siemens yada bosch almak aptallık olur aynı ürün sadece tasarım ve isim farkı var

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2017
    Geniş ve en ucuz fiyat

    ürün iyi, geniş, en ucuz fiyata hızlı kargolamayla elime ulaştı çok memnunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD3076I3AN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD3076I3AN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat