Silverline CS5335W01 Ankastre Ocak Yorumları

Silverline CS5335W01 Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2017
    Teşekkür ediyorum

    Evet beğendim teşekkür

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2017
    Urunun kalitesi ve magazanin mesajlara geri donusleri gercekten cok hizli

    Urun ciddi anlamda cok guzel. Aklinizda olsun piyasada bu set adi altinda farkli urunler satan magazalar mevcut mesela urunde firinin modelini degistiriyorlar ocagi degistiriyorlar ve oyle satiyorlar. Ben bunlara dikkat ederek bu magazayi tercih ettim ve cok memnun kaldim. Urunun paketlenmesi ve kargoda en ufak bir hasar dahi gormeden gelmesi ( Horoz Lojistik ) beni cok memnun etti. Tekrardan Ali beye cok tesekkur ederim bu isi hakkiyla yapan nadir insanlardan birisi kendisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2017
    Teşekkürler

    Hızlı kargo hızlı kurulum teşekkürler. Görüntüsündeki beyaz biraz daha açık. Geldiğinde daha koyu bir beyaz geliyor. Bilginize.

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2017

    Ocak doğalgazlı olarak geldi servis LPG dönüşümünü ve kurulumunu ücretsiz olarak yaptı alev çıkışı çok güzel denedik beğendik tavsiye ederim görüntüsü de çok şık.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2017

    Ürünü servis bekletmeden istenilen günde açtı. Beyaz renk güzel duruyor. incelemelerde karşılaşmadığımız fakat servisin tembihleri; Davlumbazda karbon filtre kullananlar için için tavada balık kızartmayın. Ocakta cam zeminin aşırı ısınabileceği gerekçesiyle tost yapmayın. Bunları zaman gösterecek

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Silverline CS5335W01 Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Silverline CS5335W01 Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat