Kenwood HG-400 Tost Ve Grill Makinesi Yorumları

Kenwood HG-400 Tost Ve Grill Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(230 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.09.2021

    İyi tost makina kere yıl bitti parça yokmuş galiba nasılsın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.04.2019

    almak istedigim bir tostmakinesi ama alamıyorum hiçö biyerde yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Üç Yıldız

    PİYASADAKİ İYİ TOST MAKİNALARINDAN.BİR KAÇ SENE KULLANDIM.ISI AYARININ OLMAMASI BÜYÜK DEZAVANTAJ BENİM İÇİN.NASIL KOYMAMIŞLAR ANLAMADIM.TEK ISI ŞİDDETİ VE YÜKSEK ISI.YAKABİLİYOR BAZEN.10 ÜSTÜNDEN 8 CİVARI..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    basit fakat kullanışlı

    Guzel bir tost makinesi. Isi ayari olmaması onemli bir sorun degil. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2016
    KANTİN /BÜFE TOSTU GİBİ

    ÜRÜNÜ 1 SENEDİR KULLANIYORUM.ÇOOOK UZUN ARAŞTIRMALAR VE YORUM OKUMALAR SONUCUNDA BUNU ALDIM. ISI AYARI OLMAMASI VE PLAKALARIN CIKMIYOR OLMASI KAFAMA TAKILIYORDU. FAKAT ARKADAŞIM İYİ Bİ DÖKÜM PLAKA ZATEN YERİNDEN ÇIKMAZ DEMESİYLE(KENDİSİ ALMANYADAN MAKİNA GETİRTTİ ONU KULLANIYOR )BUNA DA EPEY TAKILMIŞTIM. ÇOK TOSTA DÜŞKÜN OLMAYAN BEN BİLE ÇOK BEĞENDİM.AYNI OKUL YILLARIMDA KANTİNDEN ALIP YEDİĞİMİZ TOSTLAR GİBİ LEZZETLİ OLUYOR TADI. VE DEDİĞİM DİĞER OLUMSUZ ÖZELLİKLERE ASLINDA HİÇ TAKILMAMAM GEREKTİĞİNİ DE ANLADIM. MAKİNAYI COK UZUN SÜRE İÇİ DOLU OLARAK BAŞI BOŞ BIRAKIP GİTMEYECEKSENİZ ISI AYARINA ZTN ÇOK DA İHTİYAC DUYMUYORMUŞSUNUZ. IZGARA HİÇ YAPMADIM AMA Bİ ALETİN HER İKİ ŞEYİ DE TAM OLARAK GÜZEL YAPACAĞINA ÇOK DA İNANMAM ZTN. TOST MAKİNASIYSA TOST YAPACAKSIN.IZGARANIN YERİ AYRI TOSTUN YERİ AYRI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SONUÇ: KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLİR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    kullanım tecrübem

    ürünü yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum en ufak bi sıkıntısını görmedim. kullanışı sağlamlığı on numara evladiyelik bir ürün. ne pisirmek istiyorsan at içine bastırmana bile gerek yok. fiyatı o zaman epey bi uygundu(165tl)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    Vasat Ürün

    Ürün çok kullanışlı değil, plaklar çıkmıyor ve kullanımı kolay değil. Çok çabuk ısınıyor, dikkatli kullanmak lazım hemen yakabiliyor. Ayrıca bana göre en büyük eksiği bastırdığınız an arkasının kalkması. Üründe açma kapama tuşunun olmaması da ciddi anlamda zorluk çıkartıyor. Son olarak kırmızı rengi parlak değil mat kırmızı, alacakların dikkatine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2016
    Isıtması güçlü değil

    Sıcaklık atarı yok. Ekmeği kızartmıyor kurutuyor malesef. Hiç beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2016
    Güzel ürün

    cok araştırdım hem fiyat performans hemde görüntü açısından güzel ürün, döküm olmasindan dolayi da ağır yalnız kulpundan bastırinca arkası kalkiyor ayrıca temizliği çok kolay sayılmaz izgara derinliği iyi ama silerken aralari zorluyo, dışardaki tostculardaki gibi tost yapabilirsiniz ama en ucu yağ dokulmesin diye yukarı kivrimli bi gider gibi bisey olmaliydi. birde gelen üründe küçük çizikler vardi dökümün bittiği kisimlarda titiz insanlar geri gonderebilir ama agirligiyla isisiyla beklentiyi karşılıyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    Yorumlarda bahsedildiği kadar güzel bir ürün teşekkürler HEPSİBURADA

    Yorumlarda bahsedildiği kadar güzel bir ürün teşekkürler HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    Teşekkürler

    Ürün çok iyi çok bekledim bu makinayi almak için hepsiburada çok teşekkürler beni yöne yaniltmadugin için mağazadan almış kadar hızlı ve güvenli idi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    Beğendim

    Sanayi tipi makinelerin ev versiyonu. Gayet güçlü ve sağlam görünüyor. Bir de ısı ayarı olsaymış 10 numara olurmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    güzel ürün

    yeni geçti elime kaliteli malzeme ve kullanışlı bir ürün keşke açma kapatma düğmeside olsaymış ama pişirimi harika kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Süper ötesi

    Kalitesiyle, sağlamlığıyla,yaptığı tostun lezzetiyle,şimdiye kadar kullandığım makinelerin lafı bile edilemez bunun yanında.beklentimin çok üstünde çıktı.şimdiye kadar aradığım bi üründü.palakası çıkmıyor, düğmesi yok, ayarı yok ama hiç önemli değil.sorunsuz ve hızlı bi şekilde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Mükemmel tost

    Ben tost hastasıyım. Bundan evvel meşhur bir markanın tost-grill makinasını kullanıyordum. Kenwood HG400 tost makinasını aldıktan sonra, gerçek tost lezzetine yeniden kavuştum. İnanılmaz güzel ve çıtır çıtır tost yapıyor. Diğer makinamı hemen yok ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    Süper

    Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Yine yorumlara bakarak aldım.. Çok başarılı çıktı. Tostları üzerine bastırmazsan da ezmiyor. on/off tuşu olmaması büyük bir problem diil. Plakaların çıkmaması da bence çok daha iyi çünkü plakaları çıkanlar oyuncaktan farksız bunun yanında. Bişey biliyoruz da söylüyoruz:) Hiç düşünmeyin bence.. Hepsiburada bu gönderimde de başarılıydı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    sorunsuz

    aldığım ürün beklentimi karşıladı avantajları; erken ısınıyor,tostları lezeetli ,cok şık ,sağlam, dezavantajları: temizliği biraz uğraştırabilir ama can sıkıcı boyutta değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    İdare eder

    baska bir siteden almistim.tostu ince yapıyor ama içindeki kaşar istediğim gibi erimedi. Eski tost makinami arattirdi. iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    mukemmel ötesiiii

    ceyiz icin grisini siparis ettim hemen geldi. Görüntüsü mukemmel. orta boyutta hatta büyüğe yakin bir ürün. cok cok paralar vermeye gerek yok. bu fiyat icin mukemmle kalite dusunmeden alin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    kaliteli ama...

    kaliteli ama eksileri 1 teflon plakalar çıkmıyor sabit temizlenmesi biraz zor.. 2 ısı ayarı yok sabit olarak ısısı...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood HG-400 Tost Ve Grill Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood HG-400 Tost Ve Grill Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat