Siemens VSZ6XTRM Elektrikli Süpürge Yorumları

Siemens VSZ6XTRM Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2012
    Mükemmel Bir Makine

    Başlıkta da dediğim gibi mükemmel bir makine. Halıyı süpürürken halının ortasını bile havaya kaldırabilecek güçte. Oldukça sessiz çalışıyor. Emiş gücü mükemmel. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2011
    SÜPER

    Arkadaşlar makinanın emiş gücü süper resmen makinayı max. da kullanamıyorum halıyı kaldırıyor sanki halıyıda içine çekecek o kadar diyorurum, alacaklar hiç çekinmesin süper bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2011
    HARİKA

    Bu ürünü ben Siemens bayiinden daha pahalı bir fiyata aldım.Toz allerjim vardı,çok araştırdım ve bunda karar kıldım.Müthiş bir güç,tıkanmayan geniş bir hortum,kolay çıkabilen uçları var.Ancak süpürme aparatı da turbo olsaymış daha süper olabilirmiş.Halı süpürülen uçla kesinlikle parke süpürülmüyor,çünkü metalik bir ucu var,fırça kısmını açmak lazım.Fırçalı kısım da halıda ilerlemiyor.En sevmediğim yanı bu.Bu nedenle haldaki tüyleri çekmek için hariçten turbo başlık almak istiyorum. Olumsuz yanına rağmen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens VSZ6XTRM Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens VSZ6XTRM Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat