Fakir RCT 109 Cyclonic Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Fakir RCT 109 Cyclonic Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(107 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Şarjlı süpürgeler içinde en iyisi en kullanışlısı bence,bu fiyat başka yerde yok emin olun ben çok araştırdım,kaçırmayın alın.ben aldımmmm:))))

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2013
    düşünmeden alın derim

    kesinlikle her evde bulunması gereken bir ürün. bende yorumlardan bakarak aldığım bu üründen inanılmaz memnunum. helede evde çocuk varsa kesinlikle gerekli. ucundaki donen fırça gormediğiniz saçları dahi alıyor.sürekli temiz tutarsanız performansını o zman daha iyi anlayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2013
    çok memnunuz

    anneme almıştım, ürünü alalı 2 yıl oldu, hiçbir sorun çıkmadı, evde kullanıyoruz, çekiş gücü gayet iyi, tavsiye ederiz. sanırım tek kötü yanı üst kısımdaki hazne şeffaf olduğu için pisliklerin görünmesi ama en azından dolup dolmadığını da görebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2012
    Beklediğim gibi

    ÜRÜN TAHMİN ETTİĞİM GİBİ KALİTELİ, ÖZELLİKLE SAÇ VE TÜY TOPLAMA KONUSUNDA BAŞARILI, ANCAK BİRAZ AĞIR. FAZLA SAYIDA APARATI VAR VE GÖRÜNÜM OLARAK DA ÇOK GÜZEL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2012
    HER EVE LAZIM

    Ürün herşeyi ile çok güzel. Hiç düşünülmeden alınması gerekir. Kalite açısından tartışılamayacağı gibi hepsiburada.com yine zamanında ve düzenli bir teslimat yaparak güvenilir olduğunu bir kez daha kanıtladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2012
    Tek Kelimeyle Mükemmel

    Hayatımı kolaylaştırdı. Her gün süpürge açamayan çocuklu bayanlar için ideal. Saçlar, kırıntılar herşeyi topluyor. Şarjı uzun süre dayanıyor.El süpürgesi alacaklara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2012
    Hayvansiz ailelere icin uygun degil

    Urunu uzun zaman kullandim ancak cok memnun kalmadim.urun tv de yayinlanan reklamlarinda bile hayvan besleyen aileler icin daha uygun diyor koltuk sandalye v.s temizlemekicin yani.. Yerleri,parkeleri fayans uzerini cektirdiginizde sıkıntı oluyor cunki ucu cok kalin kıyı köse temizlemeniz mumkun degil.halisiz yuzeylerde .turbo firca ucunda ise kirintilari saga sola firlatiyor.benden sonra anneme haznesi gorunmeyen istendiginde ince uc takilabilen bir cok farkli parcasinin oldugu ayni markanin ust modellerinden birini aldik o mukemmel kullanliyor.sarj ve temizligi konusunda hicbir sikayetim olmadi ama koseleri koltuk alt uclarini v.s gibi asla temizleyemezsiniz sadece kil tuy hali uzeri icin kullanmaya uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2012
    KULLANDIĞIMIZ EN İYİ ŞARJLI SÜPÜRGE

    Hem evde hem de arabada kullanıyoruz. Çocuklu ve köpekli bir aileyiz, özellikle ağız kısmındaki özel fırça dökülen köpek tüyleri konusunda bizim büyük bir sıkıntımızı çözdü. Şimdi aynı ürünün ikincisini kardeşim için alıyorum. Gördüğüm kadarı ile benzerleri arasında en iyi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2011
    kullanışlı...

    2-3 aydır kullanıyorum. çok kullanışlı.özellıkle yemek yedikten sonra mutfaktaki kırıntıları toplamak için ... çekim güçü güzel, temizlemesi pratik... her zaman elimin altında..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2011
    her eve lazım

    kayınvalideme anneler günü hediyesi aldım. çok kullanışlı hep elinin altında ve büyük süpürgeyi açmaya hiç gerek kalmıyor. çok memnun. çok yakında kendimede alayı planlıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2011
    MEMNUN KALIRSINIZ

    ÇOK RAHAT KULLANIMI OLAN EMİŞ GCÜ YETERLİ ALICA EVİ ARTIK HAFTADA BİR SÜPÜRÜRSÜNÜZ BÜYÜK MAKİNAYLA FAKİR 109 GERİ KALANINA YETER

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2011
    çok iyi

    ürünü alalı 15 gün falan oldu. emiş gücü çok güzel, artık kırıntı vs. şeyler sorun olmaktan çıktı. pratik ve kullanışlı. tevsiye aderim. kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2011
    sizi bile çeker

    öyle müthiş bir çekim gücü varki normal süpürge gibi .ilk gördüğümde şaştık kaldık . süper.çekim gücü yönünden sınıfı pekiyi ile geçer ama uzun kullanım sonucu batarya durumu sasıldır şimdilik onu bilmiyorum diğer kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2011
    Pratik

    Ürünü geçen yil anneme aldım, çok sevindi pratik ve gösterişli, halıdan çıkan tozları görmek önemli bir süre sonra halının temizliğinden emin olabiliyorsun, tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2011
    mükemmel

    ürünü yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. mükemmel bir ürün. normal süpürgeyle temizlenmiş bir halıyı bu ürünle tekrar süpürdüğünüzde sanki hiç temizlenmemiş gibi tekrar tozlar çıkıyor. turbo fırçası halının içini emiyor. çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2011
    iyi bir alet

    bende almadan önce çok araştırdım yorumlara baktım emiş gücü gayet iyi bir alet ama birazda görsellik aradım ve aradığım herşeyi bu makinada buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2010
    ÇOK MEMNUNUM

    BİR ŞARJLI SÜPÜRGE İÇİN ÇOK İYİ ÇEKİM GÜCÜ VAR BENCE. BEN TURBO FIRÇASIZ KULLANIYORUM. TURBO FIRÇA İLE DAHA DA MÜKEMMEL SONUÇ VERİYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2010
    ALDIĞIM EN İYİ ŞARJLI SÜPÜRGE

    ALDIĞIM EN İYİ ŞARJLI SÜPÜRGE.ÇEKİŞİ ÇOK İYİ.İÇİ KOLAY TEMİZLENİYOR.PİL İLE İLGİLİ SORUN YAŞADIM SERVİSTE ÜCRETSİZ PİL DEĞİŞİMİ YAPILDI.EŞİM İSTEDİĞİ İÇİN ALMIŞTIM ŞU AN ÇOK MEMNUN.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2010
    Harika bir ürün

    Fakir şarjlı süpürge işimi çok kolaylaştırdı.Artık döküntürler için sürekli kocaman süpürgeyi çalıştırmak zorunda değilim.Mükemmel bir çekiş gücüne sahip.Ürün 2 günde elime ulaştı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Aynısından kayınvalidem de var, o da çok memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2010
    Elektrik Süpürgesinden Hallice

    Merhaba ben bu tip cihazları internetten almak konusunda çok hassasımdır ancak cihazı teslim aldığımda bu zamana kadar neden mağaza mağaza dolaştığımı düşündüm.Cihaz gerçekten çok iyi tek problem cihazın boyalarının çok çabuk çizilip sıyrılması ama çekiş gücü şarjı çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz İyi alışverişler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir RCT 109 Cyclonic Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir RCT 109 Cyclonic Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat