Arzum AR 438 Vızır Vızır Şarjlı Süpürge Yorumları

Arzum AR 438 Vızır Vızır Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2013
    müthiş

    müthiş bir icat, müthiş tek kelimeyle. Hem Arzum kalitesi, hem de fiyat uçuk değil. Bunu al, koy evine,öyle toz falan, yada dağınıklık olmaz. Ben çok memnun kaldım, alan herkes de memnun kalacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Hepsiburadaya teşekkür ederim.

    Daha önceden kullandığım için bilerek aldım ve ve ürün üzerinde bazı teknik iyileştirmeler yapıldığı için de ayrıca memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2012
    1 yılda hala çok çok iyi performans.

    ben bu ürünü kaç yıl önce komşumda görmüştüm.Bir türlü cesaret edip alamamıştım.ona gittiğimde denedim ve o 7 yıldır kullandığını ve performansında hiç değişiklik olmadığını söyledi.ondan gören arkadaşları akrabalarıda aldı onlarda memnun kalınca artık dayanamayıp bende aldım.1 yıldır memnuniyetle kullanıyorum.şarjlı bir süpürge olarak hem kullanışı rahat hemde çok pratik.Sesi yok denecek kadar az görenler sesine bakarak şarjının bittiğini düşünüyor ama halbuki sesi az ve işlevi çok.Yorumlarda makinasının performansının düştüğünü söyleyenler ya makinayı sürekli şarjda tutuyordur yada şarjı bitmeden şarja takıyolardır.Zaten şarjı bittiğinde size ışığı yanıp sönerek uyarı veriyor ve siz ondan sonra takıyorsunuz.Makinaya her şeyi rahatça çekiyor.Pisliklerin dolduğu küçük şeffaf bir çekmece var dolunca hemen çöpe boşaltıyosunuz.özellikle saçları harika çekiyor.Bence tereddüt etmeyin alın normal süpürge her zaman çıkarılmıyor.gündelik zamanda hemen bişey dökülen,kirlenen yerleri süpürmeye çok çok iyi ürün.şarjı haftada bir bitse bile zaten şarj aletide 4 wattlık yani enerji harcama oranıda yok denecek kadar az.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2011
    cidden çok iyi

    ürünü ortalama bir ay önce aldık devamlı elimizin altında kurtarıcı gibi çok memnunum fiyatı çok uygun dışarda bir çok mağazada emin olun daha pahalı özellikle evde çocuk varsa ısrarla alın derim ne şarzında bir problem yaşadım ne başka birşey bence en önemlisi doğru kullanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2011
    hiç memnun değilim

    ürünü aldım 6ay içerisinde şarj problemi oldu servisine gönderdim ama yine randuman alamadım kısacası memnun değilim tavsiye etmiyorum alacak arkadaşların iyi düşünmesini tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2011
    bu fıyata bı urun

    bu fıyata bu urun gayet guzel arkadasıma ev hedıyesı olarak aldım kendısıde onu ıstıyordu zaten cok begendı.rendı metalık grı gıbı cok guzelll goze hıtap edıyor dıyebılırımm

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2011
    Almamanız için nedenler!!!

    1- Malzemesi çok kalitesiz olduğu için birçok defa birleşme yerlerinden kırıldı. Servis ödemedi, karşılamadı. 2- Birçok defa fırçası bozuldu, temizlemek çok zor. 3- İki yılı bitti ve şu an makine parçalarına ayrılmış bir şekilde atılmayı bekliyor. Şarj olmuyor batarya bitik. İstersen al..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Gerçekten mükemmel bir ürün.

    2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Ara sıra arıza yapıyor ama yinede çok kullanışlı. Bu süpürge sayesinde her gün elektrik süpürgesi açmaktan kurtuldum. Ayrıca bel fıtığı olanlar için mükemmel bir ürün. Bence herkesin evinde olması gerekir. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2009
    Daha kaliteli olabilirdi..

    Ürünü ilk aldığım günlerdeki performansı güzeldi, ama bir kaç ay geçince yavaşladı ve şarjı çobuk bitmeye başladı. 1.5 senedir kullanıyorum atrık okadar yavaşki kullanmak istemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2009
    Tavsiye ediyorum.

    Ürünü hepsi buradadan aldım ve çok memnun kaldım.Hem gır gır hem süpürge. Küçük çocuğu olanlarada tavsiye ederim.Çok pratik bir alet.Kızım yere kırıntı döktüğünde çok rahat süpürebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2009
    hızlı ve sağlam alışveriş

    ürünü sipariş verdikten 2 gün sonra teslim aldım. hem hızlı hem de sorunsuz şekilde ulaşım özellikleri nedeni ile zaten ilk baktığım yer hepsiburada.com bu ürünü daha önce farklı bir markada olmak üzere kullanmıştım. çok pratik kullanımlı ve az yer kaplaması nedeni ile de tercih ettim teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2008
    kararsızım

    bu üründen bende almak istiyorum ama yorumları okuduğumda kararsız kaldım görüntüsü hoş ama kullanışlımı bilemiyorum :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2008
    Alternatiflerini inceledikten sonra aldık ve çok memnunuz...

    Yaklaşık 1 yıl önce aldık. Almadan önce eşimle birlikte bu tipde olan aletlerin çoğunu inceledik(mağazalarda denedik), çekiş olarak çok farklı değiller, bu ürünün en büyük avantajı manevra kabiliyeti. Tuttuğunuz yerden istediğiniz gibi yönünü değiştirebiliyorsunuz, masa ve sandalye altlarında çok rahat hareket ediyor. Zaten bu ürünün kullanıldığı yerler de oralar. Şimdiye kadar da sorunsuz çalıştı maşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2007
    son derece kullanışsız

    ürünü aldım. ertesi günü arıza çıkardı. serviste tamir edildi fakat çok kısa süre sonra yine arızalandı. şimdi açıp süpürürken 2 saniye geçmeden duruyor. kullanamiyorum bile. tavsiye etmem bence almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2007
    şarjı iyi degil

    ürün çok hoş ama kenarları çok pislik topluyor ve devamlı sökür temizlemek zorundasınız.bence çok kullanışlı degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2007
    çok sık arıza yapıyor

    arkadaşlar ürün kullanış açısından çok güzel ama bir sorunu var süpürgenin fırçasının kenarlarına tozdan dolayı sıkışma yapıyor. sık arıza yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2006

    arkadaşlar inanın bana sürekli elinizin altında bulunabilecek ve kullanımı hem çok kolay hem çok zevkli.en önemli özelliği eğilmeye hiç gerek kalmıyor.kesinlikle alınmalı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 438 Vızır Vızır Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 438 Vızır Vızır Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat