LG 27MP68VQ-P Monitör Yorumları

LG 27MP68VQ-P Monitör yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 07.09.2021
    KALİTELİ

    TAM BİR FİYAT PERFORMANCE ÜRÜNÜ

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2020
    Gayet iyi

    Kutudan çıkan hdmi kablosu monitöre yakışmamış. Ayrıca hoparlör iyi olurmuş.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.01.2020
    Fiyat performans ürünü

    899 liraya aldım. Arada bu fiyata düşüyor. Görüntü açısından oldukça olumlu bir sorun yaşamadım memnunum. Ayaklarında ağırlık merkezi hatalı hesaplanmış bu yüzden ekran klavyeyle falan yazı yazarken sallanıyor. Sabitleyebilecek bir alternatif çözüm bulunduğu takdirde çok daha iyi olacaktır. Bunun dışında görüntü performansından çok memnunum. macbook air'e takılı halde kullanıyorum evde. Hem film, hem ofis işi için uygundur. tek hdmi girişi dezavantajı.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.01.2020
    güzel

    büyük ve net

  • Amazzon aracılığıyla, 22.12.2019
    Beklentiye cevap veriyor.

    Kampanyadan aldım. Çok hafif. Ürün beklentiyi karşılıyor. Tek HDMI girişi var olumsuz yanı bu. Hoparlör yok. Uydu alıcı takıp televizyon olarak kullanıyorum mutfakta. Yan açılardan görüntü kaybı yok

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2019
    Güzel bir ürün

    İlk önce şunu belirteyim. Ürünün arkasında hoparlör ses çıkışı, DVİ, HDMİ, VGA çıkışları mevcut. Ürün kalitesine diyecek birşey yok. Kampanyadan baya uyguna aldım. Olumsuz tarafı, monitör kolu çok sağlam durmuyor. Kullandıkça anlayacaz. Birde kutudan HDMİ kablosu çıktı daha kaliteli olabilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2019
    Kalite !

    Ürünü 949,05 TL gibi bir fiyata satın aldım. Şu kısa sürede oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Kargo da 1 gün sonra geldi ve çok sağlam kutulanmıştı. Bu fırsat için amazzon'a teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    10 NUMARA 5 YILDIZ

    10 NUMARA 5 YILDIZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    full hd kategorisindeki en iyi monitör

    ürünün ilk başta açtığımda görüntüden memnun kalmamıştım fakat ayarlar menüsü çok zengin doğru renk ve gama ayarlarını ayarladığımda süper bir görüntü elde ettim.çerçevesiz olması görüntününde mükemmel olmasını sağlıyor.srgb yüzde 99 kapsıyor zaten.full hd kategorisindeki bence en iyi monitörlerden biri bu monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    Dahili Hoparlör YOK

    Bu monitörün dahili hoparlörü yoktur. Bu kritere göre almak isteyenler dikkat etsin. Burada dahili hoparlör var deniyor ama ürünün kendi sayfasında detalı inceledim. Kullanma kılavuzuna baktım. Dahili hoparlör yok. Sadece kulaklıkla dinlemek için 3.5mm çıkış var.

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017
    ürün

    hayır tek hdmi 2hdmi yazıyor

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2016
    Ürün çok iyi!

    Ürün orjinal kutusunda Kocaeli'nden geldi. Faturası Antalya'dan gönderildi. Lg markası çok kaliteli tv ve monitörler üretiyor. Hdmi kablosu beraberinde geliyor. Ürünü çok beğendim. Mağazaya çok teşekkür ederim. İlgilenen arkadaşlar hiç tereddüt etmeden şipariş verebilirler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 27MP68VQ-P Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 27MP68VQ-P Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat