Dreambox DM-600PVR Uydu Alıcısı Yorumları

Dreambox DM-600PVR Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2012
    kalite

    Uydu alıcısından çok daha öte bir cihaz ilk başta biraz karışık gelebilir fakat kullanıldıkca yeni yeni özelliklerini keşfediyorsunuz teke kelimeyle mükemmel bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2010
    yasal değil tabiki

    eğer serverda yerli platformlar varsa yasal değil ancak yabancı platformlar yasal. cihaz alelade bi cihaz zaten önemli olan server kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2010
    Yasal ürün

    Bazı arkadaşlar yasal olmadığını yazmış.Sanırım bilgi eksiklikleri var.Yayıncı server yurtiçinde değil yurtdışında olduğu için güncellemeler ve kanal şifreleri güncellenebiliyor ve kanuni yönden bir sakıncası yok.Yurtdışından yayın yapan kanalları izlemek kadar yasaldır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2010
    server hk

    Bu ürünü almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir soru var.Cihaz içerisinde digitürk ve d-smart serverı yüklü şekildemi gönderiliyor.Yoksa cihazı alınca serverı ayrımı yükletmek lazım.Bilgi verebilirseniz sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2010
    En iyi Linux tabanlı uydu alıcı

    Cihaz iyi, güzel, hızlı ve de çok net görüntü veriyor. Ama bazı arkadaşların yazdığı gibi, aldınız, tüm kanallar açık değil, konuyu saptırmışlar. Gidip, bir server bulup üye olmanız lazım ki yasal değil! Onun dışında, paylaşım yöntemi ile de kullanabilirsiniz, o açıdan süper cihaz. Üyelik ya da paylaşımınız yoksa, sadece açık olan kanallar açık, şifreliler zaten kapalı gene! Bilginize!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2010
    Dreambox

    Bana göre piyasada satılan en ucuz Dreambox bile diger markaların en iddalı cihazlarından çok daha iyi. Eger biraz da bilgisayar bilginiz varsa Dreambox ile yapabileceklerinizi digerleri ile hayal bile edemessiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2009
    Dreambox diyorum

    Dreambox Dünyanın 1 numarası bence Çok güzel bir uydu alıcısı Tabi DREAMBOX DM-8000 PVR ile kıyaslanamaz ama özelik bakımından çok zengin ve Şifreleri gerçekten kırıp dünya televizyonlarını ayağımıza getiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2009
    GÖZLERİME İNANAMADIM...

    Uzun süredir piyasada araştırdığım ama güvenilir yerlerde bulamadığım cihaza nihayet kavuştum..Kurulumunu yaptıktan sonra kanalları dolaşırken GÖZLERİME İNANAMADIM...... Bütün kanalları açıyordu...(gerçekten bütün kanallar) BİNLERCE KERE TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2008
    Receiverdan öte bir cihaz

    Bu ürünü almadan önce kullandığım receiverım ile övünürdüm fakat DM600 ü kullanmaya başladıktan sonra ben bu güne kadar dijital uydu alıcı kullanmadığımı anladım. İnanın bana cihaz sadece uydu alıcı değil aynı zamanda linux işletim sistemi ve eklentileri sayesinde tam bir kişileştirilebilir cihaz. Kart paylaşımını sorunsuz desteklemesi en güzel özelliklerinin başında geliyor, ikinci en güzel özelliği ise içerisine 2,5" HDD takarak veya HDD takmadan aynı ağda bulunan bilgisayarınızın harddiskine kayıt yaptırarak PVR özelliğini kullanabiliyorsunuz. Hızı, eklentileri, tema seçenekleri, web browser, email checker, epg ve sayamadığım onlarca özelliği sayesinde verdiğiniz parayı misliyle hak eden bir ürün herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2008
    Paylaşımcılar için.

    Bu cihazlar network hattı bağlanıp. kullanılacak makinelerdir. Dolayısıyla interneti olan kişiler için uygundur. Eğer evinde internetiniz yoksa bu cihazı almak yerine uydudan otomatik yazılım güncelleme yapan cihazlardan almanız önerilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2008
    profesyoneller için

    Arkadaşlar bu bir uydu alıcı değil sadece içeriğinde kaybolmamak elde değil. Uzmanlık gerektiren ayarları var. Paylaşımdan yaralanmak isteyenler için uygun. Görüntü kalitesi mükemmel ötesi. Hız 1 saniyenin altında.Sınırsız kanal listesi oluşturma kanal çekme.Kendi menünüzü yapın.dilerseniz 2,5 harddisklerden takıp pvr özelliklerinden yaralanın.İnternett bağlantı yapıp yazılım güncelleyin.Ayrıca anlatamayacağım.bazı gayri yasal durumlarıda var. Öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2008
    Beklentinizin çok üstünde fiyat/performansta en iyisi

    BU ürünü satın aldığınızda bir şeyden pişmanlık duyacaksınız. O da bugüne kadar neden satın almadığınıxs ilişkin olacaktır. Ayrıca beklemediğiniz + süprizler bu süper bücürük kutunun içinde hepsiburada ayrıcalığı ile elinize geçecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2007
    Guzel Bir Receiver

    Analog modem cikisi, svideo cikisi, plug-n play tuner, 2.5" IDE HDD(Harddisk destegi) support, 32 Flash, 96 MB RAM. Ozellikleri gayet guzel. Harddisk takiliyor olabilmesi cok iyi. Yazilimlari internetten guncelleyebilirsiniz. Ancak cihazi ogrenmek bir hayli zaman alacaktir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dreambox DM-600PVR Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dreambox DM-600PVR Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat