Dark SW08 DK-AC-SW08S Gümüş Metal Kayış Akıllı Saat Yorumları

Dark SW08 DK-AC-SW08S Gümüş Metal Kayış Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Parasını hak etmiyor

    Öncelikle hepsi burada ekibine anlayışlı davranıp İade sürecinde zorluk çıkarmadıkları için teşekkür ederim. Saate gelince aldım iki gün denedim Bir çok özelliği güzel ancak hoparlörden konuştuğunuz zaman ses karşıya gitmiyor gitse de karıncalı. Ses kaydı yaptığınızda Çok gürültülü bir ortamda ses kaydı yapmışsınız gibi ses anlaşılmıyor. Bu yönüyle hayal kırıklığı.alacak arkadaşlara hatırlatmak isterimki saat tasarım olarak gayet şık ve malzemesi kaliteli fakat İşletim sistemi geliştirilmeli diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    diğerlerine gereksiz para vermeyin.

    ürünü kullanalı 1 ay oldu fiyatına göre çok güzel bir ürün bütün fonksiyonları eksiksiz çalışıyor . Dışarıdan görenlerde çok beğeniyor teşekkürler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    Süper

    Tek kelimeyle mükemmel Saat teması daha da artarsa tadına doyum olmaz Güvenebilirsiniz markaya sağlam işlevsel

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Dört Yıldız

    güzel ve kullanışlı fiyat olarak ta iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Beğendim

    Uzunca araştırdım. Fiyat, performans ve estetik olarak bu saatte karar kıldım. Her üç açıdan ortalamanın üzerinde bir saat. Ben memnun kaldım. Tüm fonksiyonları android Sony telefonumla uyumlu çalışıyor. Denemedim ama, içinde "su sıçratmayın" yazıyor. Diğer bazı modellerde olduğu gibi suya dayanıklı görünmüyor. Hoparlör ve mikrofon delikleri alt tarafında. Ortalama gürültülü ortamlarda kolunuzu yaklaştırarak telefonla sorunsuz görüşebiliyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark SW08 DK-AC-SW08S Gümüş Metal Kayış Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark SW08 DK-AC-SW08S Gümüş Metal Kayış Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat