Cucinox KJ1722R Kırmızı Su Isıtıcı Yorumları

Cucinox KJ1722R Kırmızı Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2014
    dizayn harikası

    ürün öncelikle görselliğe hitap ediyor, kullanış bakımından diğer kettlelardan farksız..İçine koyduğunuz suyun miktarını bilmemek sizi rahatsız etmezse tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2014
    çok Şirin

    Çok Şirin bir görünümü var hafif pratik tıkır tıkır çalışıyor e daha ne olsun digerleri gibi hantal olmamasi kaynarken dışına püskürtmemesi gibi birçok artısı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2014
    Genel olarak iyi

    Görünüşü sebebiyle tercih ettim. Gövdenin plastik olmaması,üstündeki su sıcaklık göstergesi iyi yonleri. Şikayet edebileceğim iki şey ise, kapağın kolay açılmaması ve kablosunun kısa olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2014
    tasarım güzel

    Eşim çok beğendi sipariş verdik. Tasarımı güzel bu çaydanlık mı diyenler de oldu :) hatta arkadaşlarda beğendi bir tanede onlar için aldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2013
    tasarım çok güzel

    rengi çok güzel, mutfağa renk kattı.üzerinde termostat olması ürünü daha kullanışlı kılıyor.iç ve dış kısmı plastik değil, bu nedenle dış kısmı da ısınıyor.çalıştığım yerde 5 kişi daha aynı ürünü sipariş etti.fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum.siteye teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2013
    Fiyat performans güzel.

    Ürünün rengi resimdekinden biraz farklı. Koyu pembe bir rengi var ama gayet hoş duruyor. Tek sıkıntı kapak rahat açılmıyor ve su seviye göstergesi yok. Onun dışında verdiğiniz paraya değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2013
    çok şık

    kaliteli ve şık bir ürün, üzerinde termostat olması çok iyi, fiyat performans olarak vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. renk kırmızı değil koyu pembe diyebiliriz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2013
    kullanışlı ve hafif

    diğer markalar gibi ağır değil ,görünüşü güzel çok araştırdım fiyatıda uygun, kettle ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.yalnız kettle kırmızı değil koyu pembe bilginize ama bu renkte güzel mutfağınızı renklendirin...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cucinox KJ1722R Kırmızı Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cucinox KJ1722R Kırmızı Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat