Nilfisk Power P Special Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Power P Special Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2014
    kaliteli ürün

    nilfisk power allergy kullanıyorum.buradaki cihazda gayet iyi.ismi ilk defa duyuyoruz diye tedirgin olmayın.gayet kaliteli bir ürün.5 yıllık garanti olayını göz önüne alın.kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2014
    Tavsiye olunur

    Emiş gücü çok güzel bir süpürge.Malzeme kalitesi mükemmel.Araştırılırsa temizlikte nilfisk markası kendini ispatlamış bir marka.Süpürge alacaklara tavsiye olunur.Ses düzeyi ideal ölçülerde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2013
    1. sınıf kalite, üstün emiş gücü

    Bütün markaların yüksek fiyatlı ürünlerini inceledim. araştırmam 3 ay sürdü ve bu ürünü aldım. Satın alma kriterlerim; 1- Sessiz 2- Çok güçlü çeken 3- temizlği kolay 4- garantisi uzun 5- fiyatı makul 6- Yedek parça sorunu yaşamayacağım 7- Hepa13 veya hepa 14lü bir ürün idi. Tümünü karşıladı ve çoook memnunuz. Dosta tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2013
    çekiş gücü süper

    Yeni aldığımız süpürgemiz çekiş gücü süper malzeme kalitesi çok iyi 5 yıl garantili olması daha etkileyici.kesinlikle tavsiye ediyorum.verilen parayı hak ediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Power P Special Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Power P Special Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat