Ariete VC2784 Elektrikli Süpürge Yorumları

Ariete VC2784 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2014
    Ogrencilere kesinlikle oneriyorum

    Urunun emis gucu gercekten tatmin edici derecede iyi, kucuk ve kolay tasinabiliyor olmasi temizlik yapmayi kolaylastiriyor. Ogrenci evime aldim ve gercekten memnun kaldim, toz torbali olmasi da benim icin bi avantaj temizlemekle ugrasmayip torbayi degistiriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2014
    Bu fiyata mükemmel

    2. bir süpürge lazım derseniz hemen alın. Tek dezavantajı gürültülü ve kablo/hortum kısalığı. üst kata süpürge taşımıyoruz artık. Emişi çok kuvvetli avantajı da bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2014
    memnunum

    ürünü aldım ve birkaç kez kullandım. çekiş gücü çok iyi. memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2014
    Fiyatına göre iyi bir makine

    Alırken şüphem vardı.Fakat kullandıktan sonra memnun kaldım ufak olması yer avantajı sağlıyor emiş gücü iyi derecede tek yaşayanlar evi küçük olanlar için ideal bence tek dezavantajı kablosunun kısa olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2014
    çok kullanışlı

    küçük yer kaplamıyor emiş gücü harika iyiki almışım dedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2014
    bu fiyata en iyisi

    uygun fiyata bu kadar iyi emiş gücü olacağını sanmıyordum. tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2014
    şeytan gibi

    Ürün gerçekten şeytan gibi.Küçük ve hafif olmasına rağmen Çok da iyi çekiyor.boyundan büyük iş yapıyor.Hortumu filan kalite sadece biraz kısa birde cüssesinden fazla ses çıkarıyor ama yaptığı işe bakılırsa önemsiz sayılır.Bu fiyata piyasada başka var mı ben bulamadım.İhtiyacınız varsa alın derim. Özellikle öğrenciler bekarlar yalnız yaşayanlar için ideal.garantisi var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariete VC2784 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariete VC2784 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat