Black & Decker DV7210N Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker DV7210N Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Webden Al aracılığıyla, 05.04.2016
    Ürün güzel, hizmet kaliteli

    Ürün gayet güzel. Çekim gücü toz, kırıntı vs. almak için yeterli. Bu amaçla kullanmak için almıştım, işimi de görüyor. Siparişten kısa süre sonra ürün sıfır olarak gönderildi. Mail yoluyla bilgilendirildim. Alışveriş sorunsuz, hizmet kaliteliydi. Teşekkür ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 31.03.2016
    Kalite

    Kaliteli ve şık bir ürün..

  • Koçtaş aracılığıyla, 24.02.2016
    Güzel

    çekiş gücü yeterli, ne çok fazla ne çok az. hazne tuşu ile power tuşu aynı yerde olması çok kötü. çalıştırmak isterken toz haznesi tuşuna bastığınızda yere düşüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    güzel ve kullanışlı bir ürün

    Şarj kaidesi çok basit ve kullanışlı.Emiş gücü yeterli seviyede.Toz haznesinin takılıp çıkarılması gayet kolay.Emiş ucunun ince olması emiş gücünün artmasını sağlıyor.Hepsiburadaya teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2015
    İş görür

    Araç için almıştım ve yeterlidir. Fiyat da uygun daha ne olsun...

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2015
    Başarılı

    Sonuçta black&decker çok harika bir süpürge. çekişide bence gayet iyi. Torba derdi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2015
    Memnun kaldığım ilk şarjlı süpürge

    Ürünü bir yıldan fazla süredir kullanıyorum. Daha önce farklı markalar kullandım ve memnun kaldığım ilk ürün bu oldu. Öncelikle çok şık. Çekiş gücü yeterli, hava çıkışının arkada olması toplamaya çalıştığınız toz ve pisliğin önünüzden kaçmasını engelliyor. Şarj yuvası mükemmel, aynı su ısıtıcalarında olduğu gibi yuvarlak bir yuva ve pozisyonu aramanıza gerek kalmadan kolayca oturuyor. Tekrar almak durumunda kalsam yine bu ürünü alırdım.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.04.2013
    ,DV7210N

    şekil olarak çok hoşuma gittiği için aslında aldım ama çekim gücüde başarılı yavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2013
    değer

    daha önce ucuz olsun işimi görür diye düşünerek aldığım 2 tane şarjlı süpürge eskittim. bu ürünün fiyatına değer yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, sesi çok değil, emiş gücü gayet iyi, uç kısmının ince olması kullanım kolaylığı ve ulaşılamayan yerlere girmesi açısından avantaj, markası bildik kaliteli marka zaten, fiyatı biraz yüksek ama değdiğine inanıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker DV7210N Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker DV7210N Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat