Delonghi ECOV311-BG 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Krem Yorumları

Delonghi ECOV311-BG 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Krem yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Tek kelime ile mükemmel daha önce moka pot kullanıyordum dağlar kadar fark var ister aramoası olsun ister tadı olsun kullanımı çok basit yani sonuç olarak Alman(Germany) malı kullanıyorsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Kullanımı çok kolay. İyi kahve alırsanız aynı kahvenin filtre ya da french presine oranla çok daha lezzetli. Tek sıkıntısı kullanım kılavuzunda temizlik İle ilgili ( özellikle süt köpürtücünün) açıklamanın az olması. Ama allahtan YouTube var ???? hepsiexpress de çok hızlı ve titizdi. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.09.2021
    Gayet güzel

    Ürünü severek kullanıyorum. Sağlam geldi. Kahve akıtmasında veya süt köpürtmede bir sorun yaşamadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.06.2021
    Kusursuz bir hizmet

    Siparişim Pazartesi akşam İtalya'dan kargoya verildi. Çarşamba akşam evime getirildi. İnanılmaz hızlı ve kusursuz bir kargo süreci yaşadım. Türkiye'de alışık değiliz bu hareketlere :) Ürün zaten tek kelimeyle harika. amazzon'a kaliteli ve kusursuz alışveriş & kargo deneyimi yaşattığı için çok teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Inanilmaz memnunum. Cok guzel kopuklu espresso yapiyor. Sut kopurtucusu de guzel ama espresso ve americanonun kahve kopugu o kadar guzel oluyor ki kahveyi sutsuz icmeye basladim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2021
    Hız

    Çok hızlı ve sorunsuz şekilde elime ulaştı almanyadan 2 gün içinde evimdeydi

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle mükemmel diyebilirim bir kahve bağımlısı olarak

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Nefis lezzetli kahveler için düşünmeden alın. Tek sorunu makine açıldığında buhar kısmından su damlıyor. Birde ilk kahve çok güzel oluyor 3 4 kişiye yapacaksanız ilk kahveyi en sevdiğinize verin 🥰 makinenin ısınmasıyla alakalı bir sorun herhalde bilemiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 25.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır takip ediyordum sonunda aldım güzel sorunsuz çalışıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo. daha ucuz satanlar var

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    e mağzam satıcısından aldım paketleme ve hızlı gönderim cok iyiydi. Makinemin 2 kişilik kahve kabı eksik çıktı satıcı hemen ilgilendi ve aynı gün kargoya verdi. Çok teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Buradaki yorumlara göre bu ürüne karar verdim. Fakat ürün beklentimin çok altında. Bende Tchibo kapsüllü makine var. Daha profesyonel makineye geçelim dedik. Süt ısıtmakla da uğraşmak istemiyorduk. Süt ısıtma süresi ciddi anlamda uzun. Ayrıca her ısıtmada önce bir süre su veriyor. Önce küçük bardakla suyu al sonra sütü ısıt ve dakikalarca bekle. Bardak ısıtma bir işe yaramıyor. Kendine faydası yok. Bir kaç kahve çeşidi denedik fakat hiç memnun kalmadık. Gereksiz bir makine olmuş bu fiyata. 2 yıldızı da şekli güzel ve bir şekilde çalışıyor diye verdim. Işin ilginç tarafı iade etmek istiyorum alamayız diyor HB. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2020
    Tam 3 günde teslim aldım!

    Satıcının amazzon germany olması ve bu kadar ucuz olması şüphelendirmişti ama ek bir gümrük ücreti çıkmadan 3. Gun prize taktim. BK serisi 2015 modelmiş 6 yasında bir cihaz.. bilenler 4 numara cekim öneriyor ve sut köpürtme isi göründüğü kadar kolay degil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadasa düğün hediyesi olarak almistim altin misali degerlenmis makina arkadas memnun bu arada

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2020
    Satıcıya teşekkür ediyorum ürünü özenli bir sekilde gönderdiği için.

    Almanyadan gelmesine rağmen elime sapasağlam ulaştı.ve turkiyedeki fiyatların yarısından da baya ucuza aldim.cokk memnun kaldım sipariş verirken tereddutluydum çünkü satıcının puanı baya düşüktü.daha önce kapsullu kahve makinem vardı kapsül fiyatları gittikçe arttığı için bunu tercih ettim.bu makineyle her türlü kahveyi deneyimleyebilirsiniz.mekinenin elime ulaşması da çok uzun sürmedi.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunuz hem şık hem fonksiyonel istediğin kahve anında bardağında

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    On numara.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyiz için aldığımdan henüz kullanmadım fakat paketleme çok iyiydi ayrıca hemen kargoya verildiği için hızlı geldi. Tasarım olarak zaten muhteşem.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum kullanımı basit bir de fotoğraftaki gibi çok büyük bir ürün değil küçük bir mutfağınız varsa bile kaba durmayacaktır. Tek sıkıntı fiyat ben son ürünü satın aldım tükenince fiyatı yüzde 60 düştü

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün sorunsuz geldi. Kullanıyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ECOV311-BG 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Krem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ECOV311-BG 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Krem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat