3Dconnexion Spacepilot Yorumları

3Dconnexion Spacepilot yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Profesyoneller için parasını fazlasıyla amorti edecek bir ürün

    SPPro'yu 2014'ten bu yana kullanıyorum. Ar-Ge Tasarım Mühendisiyim. Alışınca çok pratiklik kazandırıyor. Tasarım programı kısayollarını tuşlara atayabiliyorsunuz. En çok 3DM özelliğini kullanıyorum. Benim gibi 27" bir ekranla çalışıyorsanız küçük ekranına fazla bakamıyorsunuz. oraya şirket logosu, çocuğunuzun resmini falan koyabilirsiniz benim gibi, yada ekranı kapatabilirsiniz de.. SpaceMouse kısmı biraz hassas, kesinlikle özen göstermelisiniz. Üzerine bişey koymayın, sert kullanmayın ve yüklenmeyin. Ayrıca cihaza anlamayan birine ve çocuklara dokundurmayın çünkü nasıl kullanacaklarını bilmeden joystick sanarak sündürmeye falan çalışabilirler. Hatta mesai bitimi üzerine korumasını kapatın (bunu kendim yaptım). Bunu yapmazsanız çalışmanız esnasında istemediğiniz dönme hareketleri yada algılama yavaşlaması yaşarsınız. Keyfiniz kaçar. Gel gelelim software uyumlarına: SW ile hiç, SldEdge,SpcClaim ile kullanırken sorunla karşılaşmadım ama NX bazı sıkıntılar yaşatabiliyor. Ama çabuk gideriliyor. Distribitörüne hiç sormayın onlarda bişey bilmiyorlar. NX uyum sorunlarından ve fiyatından dolayı bir yıldız kesiyorum. Ürünü başka programlar için de kullanabiliyorsunuz. Ben tercih etmiyorum genelde. Outlook kullanıyorsanız düşen mailleri küçük ekranında görebiliyorsunuz. Kısayolları tuşlara programlayabiliyorsunuz. Sanırım oyunlar içinde kullanılabilir ama oyunlarda genelde konsol yada joystickler sert kullanılır fark edilmeden. Bu yüzden oyun için kullanmamanızı öneririm. Ürün kullanımı konforlu. Ancak büyük elleri, kalın parmakları olanlar için tuşlar rahat gelmeyecektir. Tuş yerleşimi ve basması da özen istiyor. Günü tasarım programlarıyla geçenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu olmasa bile kesinlikle bir (SM) SpaceMouse alın.. Okadar alışacaksınız ki, iş sunumlarında sol elinizi uzatıp aramaya başlayacaksınız ve eksik olduğunda hızınızın yarıya indiğini fark edeceksiniz. Profesyoneller için fiyat kısmını umursamamayı öneririm çünkü karşılığını fazla fazla alırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Süper

    Arkadaşlar tam olarak fiyat performans ürünü . Tavsiye ederim . CsGo bunun sayesinde global oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Anlayamazsınız

    Bir takım arkadaşlar ürünle dalga geçmiş. Fakat cihazın ne işe yaradığını sadece bilen bilir. Bu cihaz oyun oynamak veya internette dolaşmak için değil arkadaşlar. CAD tabanlı Mühendislik alanlarında kullanılan programlarda fonksiyonalite kazandırmak amacıyla üretilmiş son derece kullanışlı bir cihazdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Üüf!

    Muhteşem bir mouse. Bu ürün olmadan güne başlayamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Beş Yıldız

    Muazzam bir ürün. CS GO oynarken büyük rahatlık. Taktik maktik yok bam bam giriyorum bu mouse sayesinde. tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
3Dconnexion Spacepilot kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. 3Dconnexion Spacepilot yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat