Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 16GB Wi-Fi Bronz Tablet PC Yorumları

Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 16GB Wi-Fi Bronz Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    Çok kullanışlı

    Bir tabletten istenen tüm özellikleri sağlıyor.Çok hafif ve şık bir cihaz.Hızı ve şarjı da gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2016
    kullandığım en iyi samsung ürünü

    her yönüyle tam olarak ihtiyacımı karşıladı. özelikle tek elle tutup kitap okumanın keyfi harika. ürün kalitesi mükemmel, şarj aleti kablosunun uzunluğu çok ideal. bulabilirseniz orijinal kılıfıyla kullanmanızı öneririm çok şık ve çok dayanıklı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2015
    Guzel

    Oncelikle hbya tesekkur ederim.ismim mustafa esime aldim bu tableti! Söyle tarif edeyim size; Bildigimiz samsung telefonlarin cook daga hizlisi cok daha parlagi oyun ve internet icin ideal..diger tabletlerle karşılaştırmam cunku digerlerinden kullanmadım ama sunu diyebilirim sarji az gidiyor olumsuz olarak bunun dışında birde android tabanli olduğu icin android in açabildiklerini aciyor .bunun disinda oyun ve nette gezinme diyorsaniz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    Bir süredir kullanıyorum , memnunum

    Samsung fazla sayıda yazılımla birlikte göndermekte bu nedenle eğer bu yazılımları kullanmaya caksanız gereksiz yer kaplamakta, RAM 16 olduğundan, onun dışında çok estetik ve uyumlu bir tablet pil süresi bir tam günü iyi çıkarmaktadır, işlemcisi iyi, ısınma sorunu yok, orjinal kılıfı ile birlikte kullanma nızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2015
    Çok iyi

    eşime hediye olarak aldım. yaklaşık bir aydır kullanmakta ve gayet memnun. almayı düşünen herkese delta value ederim. Ancak kılıf hediyesi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2015
    gayet başarılı

    ürünü 6 aya yakın süredir kullanıyorum şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkmadı. defalarca yere düşürmeme rağmen üstelik. özellikle ekranı, görüntü kalitesi gerçekten muadillerinin yanındayken kendini farkkettiriyor. taşıması oldukça kolay. ağır uygulamaları kolaylıkla kaldırıyor. ayrıca kamerası da oldukça iyi. kesinlikle aldığım için memnunum. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    SimKard

    Simcard girişi olsaydı daha iyi olurdu ,hem telefon olarak hemde tablet olarak kullanılırdı.Çokta güzel olurdu.Hiç düşünmeden alırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    Çok Güzel

    Bir kaç haftadır kullanıyorum. Her ne kadar Asphalt-8 Airborne oyununu iPad mini kadar seri oynayamasa da Gunship Battle oyununda iPadde gördüğüm yavaşlığa da bu cihazda rastlamadım. Bu yüzden hangisinin oyun performansı daha iyi bilemiyorum. Pil ömrü iPad mini kadar uzun gitmiyor. TouchScreen hassasiyeti de iPad kadar iyi değil (Dino Hunter oyununda kıyasladım) ama yine de bu bir sorun yaratacak bir şey değil. Ama her şey bir yana; inanılmaz güzellikte bir ekranı var. Bu kaliteyle rekabet edebilecek başka bir cihaz bilmiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    işime her konuda yarıyor

    alalı 3 ay civarı oldu gayet memnunum ayrıca çok kullanışlı herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    En kaliteli samsung ürünü.

    Bu tabletin ekranından sonra hiçbir tabletin ve telefonun ekranını beğenmez oldum. Fiyat performans oranı en iyi samsung ürünü budur bence. 2. Sırayı galaxy s4 alabilir belki ama 1. Sıra kesinlikle tab s in

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2015
    felaket

    Çok yakışıklı özel bile çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    Daha iyisi olamaz

    urun cok sağlam pil ömru cok iyi hiç bi oyunda sıkıntı cıkarmıyor nette fılm izlerken sarjıda bııtmıyor ocak ayından beri kullanıyorum hergun yanımda evden ıse ısten eve hiç bi sıkıntısını gormedım kendı orjınal kılıfıda ayrı bı tasarım harıkası

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2015
    Süper...

    Hem tablet hemde kılıf siparişi verdim. Her ikisi de bronz renkte. Hem çok şık oldu hem de mükemmel performans. Hepsiburada 11.00 de verdiğim siparişi akşam 22.00 de teslim etti. Daha ne olsun. Hem üründe hemde hizmette 10 üzerinden 10 puan...!

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2015
    artısı-eksisi

    ürün bir haftadır kullanıyorum cihaz artıları eksileri söyle +ekran mükkemmel bu sınıfta rakibi olduğuna inanmıyorum +akıcı çalışıyor takılma olmuyor +tasarımı oldukça güzel metal kullanılmasada oldukça sağlam görünüyor +otg desteğinin olması güzel, geçi çin malı diğer tabletlerde var işin aslı bu tableti kullandığım dslr kameraya bağlamak - pil ömrü pek iyi değil video izliyor veya oyun oynuyorsanız 2-3 saatte sıfırlarsınız, internet kullanımında 5-6 saat anca gidiyor -bazı durumlarda aşırı ısınıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2015
    Son derece güzel.

    Saat 12.00 da aldığım tablet hızlı kargo ile akşam 20.00 da elime geçti. Süper hızlı yani. Ürün son derece ince ve hafif. İpad mini kullanıcısı olarak Tab Sin hafifliğine, ekran çözünürlüğüne ve renklere hayran kaldım, keşke ilk bunu alsaymışım. Arka kamerası biraz daha dışarıda olduğu için sert zeminlere konduğu zaman çiziliyor, kılıf şart. Onun dışında kamerası çok güzel. Wifi hızı ve çekim gücü çok iyi. Şarjın dolması biraz uzun sürüyor fakat bir gün İnternet + oyun yetiyor rahat şekilde. Parmak izi okuyucusu çok iyi şekilde çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Harika bir tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2015
    Cihaz harika

    Cihaz harika... 3 gb ram farkını hissettiriyor.... Samsung dünya devi hakikaten. ....Fiziki olarak optimum buyukkukte... yüksek konfigürasyon hemen her oyunu acıyor. ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2015
    Çok kullanışlı

    Ürünü alalı 2 ay oldu . Harika çalışıyor. İşletim sistemi, ram i harika . Donar diye korkuyordum ama bana misin demiyor. Kamerası da çok iyi . Düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2015
    güzel ürün

    ürün çok hafif ve küçük. şarjı fena değil. tableti tamamen kapatmayıp, uyku modunda takıldığında çabuk bitiyor diye düşünüyorum. o yüzden kullanmadığım zamanlarda tamamen kapatmayı tercih ediyorum. ekranın etrafında tutacak fazla yer olmadığı için özellikle internette gezerken olur olmaz yerlere yanlışlıkla basıyorsunuz. bu durum bazen can sıkıcı olabiliyor. apple tabletlerindeki tutuş kalitesini açıkçası yakalayamadım. boyutları büyütülmüş telefon gibi. ama ios işletim sistemiyle yapılamayan basit şeylerin (alt yazılı film izleme, tablette veya hafıza kartındaki dosyaların rahatlıkla görülebilmesi) android ile yapılabilmesi de güzel. bilgisayar yerine kullanmayı düşünüyorsanız, bir büyük boyunu harici klavyesiyle alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2015
    Tek kelimeyle harika...

    2 haftadir kullaniyorum vek cok memnunum. 3gb ram olmasi oyun oynarken ve internette gezinirken kendini fazlasiyla belli ediyor. Kamera ve ekran kalitesi mukemmel. Sarz suresi oynadiginiz oyunlara gore degiskenlik gosteriyor. Devamli oyun oynayan biri olarak bende ortalama 7-8 saat gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2015
    ŞARJ MESELESİ

    ARKADAŞLAR BİRİSİ BANA BU TABLETİN ŞARJI NE KADAR SÜRE GİTTİĞİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ ŞİDİDEN TEŞEKKÜRLER...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 16GB Wi-Fi Bronz Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 16GB Wi-Fi Bronz Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat