Samsung RSH5UUPN Buzdolabı Yorumları

Samsung RSH5UUPN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.08.2023

    6yıldır kullanıyordum 3 gün önce difriz kısmında etlerin yumuşadığını fark ettim servis çağırdık ikinci günde geldiler kontrol edip gittiler kaçak arıza ekibinin gelecegini söylediler onlarda bir gün sonra geldi cihazile kontrl ettiler arızayı bulamadılar ücretli degişim teklifini bekliyorum deprem bir yandan Diyarbakır ın sıcağı bir yandan 5 gündür buzdolabı olmadan yaşamaya çalışıyoruz ne olacak bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2017
    samsung yaparsa

    buzdolabı kısmı biraz daha geniş olabilirmiş. onun dışında soğutma mükemmel. sessiz çalışması ve elektrik faturanızın önceki aylardan daha düşük gelmesi avantaj. sebze ve meyveleriniz buzdolabınızla buluştuğunda mükemmel bir tazeliğe ulaşıyor. tavsiye ederim, bence her eve lazım. teşekkürler samsung.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2014
    beğeni

    buzdolabını aldığımdan beri çok memnunum. özellikle genişliği ve çift kapının kullanışlı oluşu en güzel özelliği. bunun dışında enerji kullanımı gayet olumlu ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2014
    verilen söz tutuldu

    sipariş tam söz verildiği şekilde ve süreçte gerçekleşti, daha kullanmaya başlamadım, inş o kısmı da memnun eder :) çok araştırarak aldım, fiyatı en uygun olan ortamdı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RSH5UUPN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RSH5UUPN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat