Asel AP-01003 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah Yorumları

Asel AP-01003 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2019
    güzel

    Ürünü kaliteli olduğunu eline alınca belli ediyor. Görselide gayet güzel. Deneme yaptım 2.5 litre suyu ağzı kapaklı demlikte, sıfırdan 26 dakikada kaynattı. Bu süre 1000W İçin makul bir süredir. Eksi olarak belirteceğim bir şey, emsallerinde ne durumdadır bilmiyorum ama gövdesi aşırı ısınıyor. Dokunmak için Soğumasını beklemeniz lazım. Bunun normal olup olmadığından emin değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    İdare eder

    Fiyatına göre idare eder çok fazla beklentide bulunmamak lazım, indirimli fiyattan aldım, ama bence zaten ederi de o kadar. Kargo hızlı bir şekilde teslim etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2014
    Bu ürünü düşünenlere tavsiye ederim.

    Almış olduğum üründen gayet memnunum. Isıtma ayarının olması artı bir avantaj. Isıtıcının ayaklarının da ısınıp tezgahta iz bırakma gibi bir problemi de yok. Ayrıca internetteki fotoğrafında olduğu gibi gayet şık ve tezgah üzerinde güzel duruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asel AP-01003 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asel AP-01003 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat