King K-817 Toz Torbasız Şarjlı Süpürge Yorumları

King K-817 Toz Torbasız Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2013
    normal kalite

    Bu üründen bir kaç tane aldım.. genel olarak memnunum.. iki tanesi ayrı ayrı arıza yapmasına rağmen hepsi burada çabucak çözdü sorunu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2013
    her eve lazım...

    king şarjlı el süpürgesini almamın sebebi 4 yıl garanti vermesi ve fiyatının uygun olmasıdır.diğer markalardan üstün tarafı da garanti süresi.ürünün çekim gücü iyi temizliği kolay tavsiye ederim pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2013
    ÖDEDİĞİM PARANIN KARŞILIĞINI ALIYORUM

    BEN YKLAŞIK 1 AYDIR BU ÜRÜNÜ KULLANIYORUM ve EL SÜPÜRGESİ OLARAK BENCE ALINABİLEK EN EKONOMİK ÜRÜN. ALMADAN ÖNCE ACABA DİYORDUM AMA ŞARJLI OLUŞUNDAN ŞARJI AZALINCA TABİİ OLARAK ÇEKİM GÜCÜ AZALIYOR.ANCAK ŞARJI YETERLİ İSE EMİŞ GÜCÜ İYİ. EN İYİ YANI BENCE FİYATI.DİĞER YEDEK PARÇASINI VEYA SERVİSİNİ BULAMAYACIĞIM MARKADANSA KİNG BİRİNCİ TERCİHİM. FİYATTA CABASI..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2012
    tek kusuru ses

    makineyı aldım ıkı gunde geldı tsk ederım makıneye gelınce cekım gucu ıyı 3 adet takma supurgelıgı var king ın urunlerıde zaten ıyı 4yıl da garantısı var

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2012
    tavsiye edilebilecek bir ürün

    elektrik süpürgesini çalıştıracak kadar çok olmayan işler için ideal. çekiş gücü de iyi. özellikle araba içi temizlerken çok pratik oluyo. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2012
    Bu fiyata guzel sayılabilecek bir urun

    Hepsiburada.coma teşekkürler. Bence bu fiyata guzel sayılabilecek bir urun. Daha iyi ozellikli olan spurgeler var ancak onların fiyatları cok yuksek. Pisman olunacak bir urun degil.ISLAK ve KURU olmasıda arti bir ozellik zaten.Her evde olması gereken ozelliklerde bir urun.Kacirilmayabilir!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2011
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    ALIRKEN EN ÇOK VOLTAJINA DİKKAT ETTİM 2 HAFTA ÖNCE ALDIM 2 GÜNDE ELİMİZE ULAŞTI İLK GÜN 12 SAAT ŞARJ ETTİK HALA ŞARJI BİTMEDİ GÜZEL ÜRÜN TAVSİYE EDERİM DAHA UCUZLARI VAR AMA VOLT LARA DİKKAT EDİN

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2011
    Sıfında En İyilerinden

    Emiş gücü yüksek, tasarımı güzel, ses seviyesi normalden biraz yüksek, çalıştırma düğmesi açık/kapalı olarak ayarlanıyor sürekli basmanıza gerek kalmıyor.4 Yıl garantili ürün. Tek sorun Hepsiburada.com artık kullanılmış ürün göndermeye başlamış. Bilseydim ikinci el daha ucuza alabilirdim diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2011
    orta sınıf bir ürün

    + yönleri: -Ürün zamanında geldi (hepsiburada.com )a teşekkürler, -Fiyatına göre çok güzel. -Şık tasarım - yönleri: -evet ses fazla. -aparatları eksik foksiyonlu aparatlar beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2010
    ÜRÜN HARİKA, FİYAT SÜPER,KALİTESİNE DİYECEK SÖZ YOK:) İYİKİ ALMIŞIM...

    ÜRÜNÜNÜ DAHA GELDİĞİ İLK GÜN KULLANDIM VE İYİKİ ALMIŞIM DEDİM, AÇIKCASI BUKADAR İYİ OLACAĞINI TAHMİN BİLE ETMEMİŞTİM. HEM ÇOK ŞIK HEMDE EMİŞ GÜCÜ ANCAK BUKADAR SÜPER OLUR, EN KÜÇÜK BİR KIRINTI DAHİ BIRAKMIYOR HANIMLAR İNANIN EN BÜYÜK YARDIMCINIZ OLACAK. ÜRÜNÜ ISLAK KURU HERYERDE KULLANABİLİYORUM, BANYODA DAHİL. ALMADAN ÖNCE OKUDUĞUM YORUMLARIN BİRÇOĞUNDA GÜRÜLTÜLÜ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER FAKAT BEN GELDİĞİ GÜNDEN BERİ ÜRÜNÜ HERGÜN KULLANIYORUM BENCE SESİ GAYET NORMAL EŞİM UYURKEN BİLE RAHATLIKLA KULLANABİLİYORUM... DAHA NE DİYEYİM ÜRÜN HARİKA, FİYAT SÜPER,KALİTESİNE DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM BU ÜRÜN KAÇMAZ BENDEN SÖYLEMESİ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2010
    Sorun yok

    ürün güzel kullanmaya başladım. Denedim güzel süpürüyor. Rengi şeklide hoşş. Resime baktım aldım. resimdekinden güzel görüntülü çekiş gücüde iyi yeteri kadar aparatı mevcut. kullandığımız kadarıyla memnun olduk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2010
    ucuzzz...

    piyasaya göre epey hesaplı bi ürün çekişgücüde fena sayılmaz bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diyebilirim 4 yılda garantisi var...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2010
    tavsiye etmiyorum

    ben alalı 2 gün oldu hiç memnun değilim çekiş gücü çok zayıf ve çok sesli çalışıyo ben komşumda görmüş almıştım aynı marka değildi bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer kutusunu açarken hasar oldu bu yüzden iade edemiyorum ben aldandım siz aldanmayınn

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2010
    Çok Kullanışlı

    Hepsi burada en hızlı indirimi uyguluyor. Ürün ise görüntü olarak çok modern . Çekim gücü şarjlı el süpürgelerine göre baya iyi.Çalışan bayanlara çok kolaylık sağlayacak bir süpürge...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2010
    Emiş gücü güzel

    Ürünü almak isteyenlere tavsiye ederim.Emişi de güzel ve şık görünümüyle memnun kalacaksınız.Siparişi verdikten kısa bir süre sonra ürün elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2010
    aşırı gürültülü

    ürün aşırı gürültülü çalışıyor,uykum ağır sabah kalkamıyorum diyen birisini rahatlıkla uyandırabilirsiniz. bir arkadaş sessiz yazmış,acaba bana gelen mi böyle.ürünü tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2010
    süper

    alırken çok araştırdım ve düşündüm,fakat bu kadar iyi olacağını ben bile düşünmemiştim.görünüş olarak da şık duruyor.çekiş gücü çok güzel,bu fiyata bu kalite mükenmel.hepsiburada.com çok teşekürler,piyasadan da ucuz ayrıca.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2010
    Tavsiye ederim.

    Ürünü alalı 2 gün oldu. Ama beğendim. Dizaynı güzel. Şık bir görüntüsü var. Sesi az çıkıyor, ağır, hantal bir üründe değil. dikkatimi çeken tek nokta toz haznesi olmaması. (Tozlar torbanın etranıda birikiyor-ama yıkandığı zaman sorun çıkıyor) Buda sanırım ıslak-kuru olmasıyla alakalı. King ürününü daha önce kullandığım için öneririm. Bir de 4 yıl garanti var. Kimse ürününe güvenmese bu garantiyi vermez dimi?

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-817 Toz Torbasız Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-817 Toz Torbasız Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat