Acer Aspire E1-522-12502G32Mnkk Laptop /Notebook Yorumları

Acer Aspire E1-522-12502G32Mnkk Laptop /Notebook yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2014
    bu fiyata fazlasıyla iyi bir bilgisayar

    cihaz ı normal günlük işler için aldım sosyal ag film vs ama oyun performansıda cok iyi gercekten bazı kaliteli oyunları denedim sorunsuz ve rahat şekilde oynatıyor donanım ı gayet yerinde ve saglam sadece cihazın içinde aşırı derecede cok uygulama yüklenmiş keske stok olarak gelseydi cünkü agırlastırıyor bilgisayarı bunları kaldırmanız gerekicek suan için sitedeki en uygun fiyatlı ve işinizi görebilicek laptop budur ister oyun ister günlük işlerinizi fazlasıyla görebilicek bir cihazdır aldım fazlasıyla memnunum uygun fiyatlı düzgün bir bilgisayar almak isteyenlere kesinlikle öneririm saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2014
    Fiyatı çok iyi

    Fiyatı ile kıyaslandığında oldukça iyi. Öneririm. Çok kısa sürede teslim edildi ve işletim sistemi kurulu olarak geldi. Ben memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer Aspire E1-522-12502G32Mnkk Laptop /Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer Aspire E1-522-12502G32Mnkk Laptop /Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat