Samsung LS22E45KMSV-EN Monitör Yorumları

Samsung LS22E45KMSV-EN Monitör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2017
    harika

    gtx 1070 ile kullanıyorum. full hd olması harika. renkler gayet canlı.monitörün her yöne dönmesi harika. hoparlörü çok zayıf. indirime girerse 2. monitör olarak yine alacağım. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    Dört Yıldız

    Ürünler zamanında teslim edildi. Beklediğim gibi, sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Tam bir Fiyat/Performans Ürünü

    Ürün iki günde teslim edildi. Monitörü her yönüyle çok beğendim. Erkek (74). Bursa

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Tam bir Fiyat/Performans Ürünü

    Ürünü sipariş verdikten 2 gün sonra adresimize teslim edildi. İçinden VGA - DVI - Power - Aux kablosu çıkmaktadır. Ama hoparlörü normal bir laptoptan iyi bir ses vermemektedir. Hoparlörü için alacaklar bence almasınlar. Onun dışında ekran gayet hoş, renkleri canlı. Oyun modunu açınca daha da bi canlılaşıyor. Tam bir fiyat performans ürünü. Kargo da cidden hızlıydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    Fiyat performans olarak iyi

    4k Samsung monitör kullanan biri olarak yorum yapacağım. Renkler ile çok uğraşmama rağmen beyazı tamamen beyaz olarak alamadım. Hafii sıcak bir tonu (sarımsı) var beyazların. Keskinlik olarak en iyi performansı menüden Magic Upscale opsiyonunu Mode2'ye aldığımda alabildiğimi düşünüyorum. Brightness ise bence düşük biraz ve zaten varsayılan ayar bile sonda geliyor ama kötü değil, bir yüzde 10 kadar fazla olsa daha iyiydi sanki. Tasarım olarak kullandığım 4k monitörden daha çok beğendim. Malzeme kalitesi de oldukça iyi bu fiyattaki bir monitör için. Full hd bir monitör için görüntü kalitesine 100 üzerinden 90 verebilirim. Monitörün dik konumda kullanılabilmesi çok güzel. Bilginiz olsun sadece saat yönünde 90 derece dönebiliyor, diğer yöne dönmüyor. HDMI girişi yok, dvi-hdmi kablo ya da çevirici almanız gerekebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    eh.

    Renkleri sarıya yakın gösteriyor. Laptop ekranımla arasında çok fark var. hatta bazen bazı internet sitelerindeki arkaplandaki renk geçişlerini kestiremiyorsunuz bile. bu ayrıntıyı laptobumada hiç sıkılmadan görebiliyorum. bu açıdan hiç tavsiye etmiyorum. ancak fiyat performan ürünü olduğunu söylemeliyim. tasarımı çok iyi. pivot ekrana sahip olması ve istediğim gibi döndürebilmem pdf okurken çok yardımcı oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    Beş Yıldız

    1050 ti ekran kartıyla kullanıyorum. Renkler canlı, oyunda akıcı bir görüntü veriyor, ekran mat, ışık sızması yok. Görüş açısı iyi gibi, yanlardan da mümkün mertebe izlenebiliyor. Parlaklığa karşı hassasım bu yüzden bir şey okurken minumuma getiriyorum bir de Angle'ı Standing moduna alıyorum, bu sayede gözümü yormuyor. En güzel tarafı ergonomik olması; teleskopik stand ayağı var (belki hidrolik), aşağı indirmek istediğinizde güç uyguluyorsunuz, bıraktığınız yerde kalıyor. XYZ ekseninde neredeyse her yöne döndürülebiliyor, sağlam görünüyor. Kutunun üzerinde business monitör yazıyor: belki sunum amaçlı tasarlanmış olduğu için. Arkadan ve yandan bakınca pek şık değil, biraz kalın gibi ama yine de kullanışlı. Menu tusları silikon, kullanımı rahat. Dahili hoparlör çok zayıf ama ben kulaklık tercih ettiğim için önemsemiyorum. Genel olarak çok memnunum. İlerleyen senelerde mekanik aksamının özellikle stand ayağının arızalanmamasını umuyorum. Samsung garanti belgesinde 3 sene yazıyor. KDV indirimiyle 351 tl'ye aldım, bu ürün için iyi bir fiyat. Not: standa yerleştirmeden pimi çıkarmayın, fırlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Beş Yıldız

    fiyat performans

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung LS22E45KMSV-EN Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung LS22E45KMSV-EN Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat