Samsung LS22E20KBS-EN Monitör Yorumları

Samsung LS22E20KBS-EN Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Üç Yıldız

    standart kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor,profesyonel ve oyun meraklıları için ise daha üst modeller tercih edilmeli.Ayrıca hepsiburada.com ürün açıklamalarına dikkat edin,çünkü yanlış bilgilendirmeler yapılıyor.sipariş vermeden önce ciddi bir araştırma yapın ve mümkünse ürünü çeşitli mağazalarda görüp öyle sipariş verin ki,sonra üzülmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Beş Yıldız

    Bu üründen önce farklı bir markanın daha pahalı ıps monitörünü aldım, hdmi kablo ile bağladım.Görüntü netliğini, renklerin canlılığını, malzeme kalitesini beğenmedim; iade ettim. Samsung'un bu monitörünü aldım.Sağlam bir ürün, panel kaliteli, renkler canlı, görüntü kalitesi güzel. Dvi kablo ile görüntü daha kaliteli oldu. Memnunum. Hepsiburada, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile de takdiri hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Beş Yıldız

    1 haftadır kullanıyom gayet güzel sorunsuzz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung LS22E20KBS-EN Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung LS22E20KBS-EN Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat