MSI NightBlade MI2-229XTR Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI NightBlade MI2-229XTR Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Canavarrrrr

    Ben 3bin iken almıştım. Tek kelime ile muhteşem. Windows10 en güncel sürüm ile sorunsuz uyumlu, güncelleme yapmazsanız ekran kartı driverı yüklenmiyor. Bu önemli detayı unutmayın. Donanımsal olarak military class( askeri standart) dedikleri olay gerçekten doğru taş gibi makine yapmışlar. BF1, FarCry Primal gibi canavar oyunlarda bile GPU ısısı 55-60 arası ve Ultra ayarlarda 50-60 FPS yağ gibi görüntü. Tavsiye ederim. Mönitör alırken dvı-d olmasına özen gösterin. HDMI ile overclock özelliği yok. Ben turbosuz oynuyorum ona rağmen muhteşem bir performans alıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    Performanslı

    %50 + %18 KDV indirimi varken. Kasa içerisinde 2.5 inç SSD takabileceğiniz yer ayrılmış durumda. 2. mekanik diski takmanız için boş bir slot duruyor. Ürün özelliklerinde yazılmamış ancak 2 ram slotu bulunmakta ve bunlardan 1 i dolu diğeri slotu kasanın yan kısmında kolayca erişilebilecek bir yerde. Ramlar notebook rami. Boş Ram slotunun yanında 1 adet m2 sata ssd girişi bulunmakta. Bu kadar küçük bir ürüne herşeyi sığdırmışlar diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    harika

    ekran kartı özellikle harika ram 8 gayet yeterli fakat 16 olsa daha iyi olabilirdi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI NightBlade MI2-229XTR Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI NightBlade MI2-229XTR Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat