Vaillant Ecotec Plus Vuw 346-5-5 30KW 26000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Vaillant Ecotec Plus Vuw 346-5-5 30KW 26000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Kesinlikle harika bir kombi. Çok memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    memnunum

    Olumlu yönleri: kombi almam gerektiği zaman hiçbir bilgim olmadığı halde araştırma yaparak aldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Eski kombimden çok çektiğim için sonunda yenilemek istediğimde kaliteli bir şey almak istedim. hakkındaki yorumlara baktığımda da çok başarılı buldum. ve bunu aldım ve şu an kullanıyoruz. gerçekten performans açısından çok iyidir. eski kombin çok kötü olduğu için bu bana çok iyi gelmiştir. herkese tavsiye ederim. ben bunu uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde Kullanacağımı düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Piyasanın kombi üzerine en iyi 2 - 3 markasından bir tanesi kesinlikle bu kombi de o ürünlerden bir tanesi seneler önce yine Vailant markası kullanıyordum arada ev değiştirdiğimde Demirdöküm kullandım şimdi kendi evime döndüğümde yeniden Vailant markası yani bunu kullanmaya başladım

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2020

    Evet. Zamanında geldi. Sorulara hızlı cevap verdiler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Yeni taşındığımız evde kombi çalınmıştı ve ev sahibiyle birlikte yeni kombi almak için internet üzerinden bikaç kombiye bakıp bu ürünü almaya karar verdik. Ürün gayet iyi çalışıyor ısıtmasında falan hiçbir problem yok. Memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: doğru kombi seçimi gerçekten bütçeye çok büyük katkılar sağlıyo ben de o nedenle aldığım bu kombiden çok memnunum. Yoğuşmalı bi kombi. Vaillant markası da zaten iyi bi marka. Sessiz sakin çalışan ve fiyatı da özellklerine göre gayet uygun olan bi kombi modeli olduğunu biliyorum araştırıp beğenerek aldım ve de memnun da kaldım açıkçası ben

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: Kombimizi vaillanttan tercih ettik. Bu ürün grubunda en kaliteli markalardan. Yoğuşmalı bir kombi ve yakıttan da tasarruf sağlıyor. Sıcak su konusunda hiç sorun yaşamıyoruz. Bir kış kullandık ve gayet de sessiz çalışıyor. Eğer kombi alacaklsanız ben kesinliklşe bu kombiyi öneririm. Hem güvenlik hem kalite anlamında oldukça başarılı bir kombi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: eski çalıştığım iş yerinde fazlasıyla önerdiğim ve sattığım bir kombi modeliydi. Müşteri geni dönüşleri de oldukç.a memnun ediciydi diyebilirm. Yoğuşmalı bir kombi modeldir modulasyon konusunda da sorun yaşamıyorsunuz 30 kw kapasiteli bir modeldir ısı verimliliği de epeyce yüksektir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2020
    "Ürün iyi satıcı kötü"

    Olumsuz yönleri: Ürünü Vaillant Kalitesi ve fiyatı uygun olduğu için aldım. Hatta arkadaşıma da aldım. Onun adına da aynı yorumu yazacağım. Satıcı mesajlarınıza zamanında dönmez eve kombiyi taktırdım. Satıcıya mesaj attım garanti ve devreye alma konusunda iletişim bilgisi istedi sanki siparişte yazmıyor. İletişim bilgisini vereli 2 gün oldu. Hala ses seda yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: babamların eski kombi sürekli arıza verip risk yaratınca değişmek zorunda kaldılar. Onlar çok bilemediği için eşimle ben araştırdık ve bu kombiden aldık o kadar güzel geri dönüşler olmuş ki bu kombi için bizde tercih ettik. Hem yoğuşmalı ve hermetik bacalı bir kombi . ve 30 kw kapasitei. erp li , ayrıca da ısıtması gerçekten şahane bir kombi kullanması da çok kolay ve rahat. tavsiye ederiz .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: yoğuşmalı ve hermetik bacalı kombilerden eşimin işi sebebiyle çok iyi anladığı için şuan beraber yorumluyoruz bu ürünü, görünce hemen yorum yap dedi :) sınıfının en iyisiymiş , ERP uyumluğu var, genel ısıtma ve su ısıtmasınd A sınıfı , 30 kw kapasiteli kullanımı kolay ve rahat. memnun kalacağınız bir ürün olduğunu söylüuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Horoz lojistikle geldi çok hızlı bir kargo süreciydi açıkçası sağolsun kargocular kapımıza kadar çıkardı normalde belli bir kilodan fazlasını çıkartmıyorlar biliyorsunuz ama fıtığım olduğunu söyleyince ikiletmeden çıkarttı çocuklar sağolsunlar. Ürüne zaten diyecek lafım yok vaillant kalitesi sorgusuz sualsiz alın derim ben.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    Bir yıldız eksik verdim kargo firmasinin kötü hizmetinden dolayi

    Horoz lojistikle urunu gonderdiler kargo firmasinin ürünu geç teslim etmesin dışında çok memnun kaldim hele gönderici firmanin ilgi ve alakasindan dolayi kendilerine çok teşekür ediyorum burdan ürün çok güzel ve sorunsuz bir şekilde teslim aldim ve çok memnun kaldim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Kombimizden gayet memnunuz. Vaillant bu işi biliyor gerçektenç yoğuşmalı kombi kullanıyoruz ve ciddi anlamda yakıt tasarrufu yapıyoruz gerçekten. Ayrıca gayet de diğer kombilere göre küçük ve şık bir tasarımı var. Menüsü kolay. Müşteri hizmetlerinden her konuda destek alabiliyorsunuz. Servisi falan da iyi. Bence gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    Güzel ürün

    Çok memnun kaldım. Daha önceden de kullandığım İçin güvenilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Dubleks dairem var ve müteahhitin kullandığı kombi yerine ben Vaillant ecoTEC Plus VUW 346/5 5 takdırdım. Geçen sene mart ayından beri kullanıyorum. Çok başarılı bir kombi ve fonksiyonel kullanımı hoş. Tavsiye ve yorumlar üstüne aldım zaten. İyi ki almışım diyorum da.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: ben vailant kombi yi taa avruapa yakasına sponsor olduğu zamandan beri bilirim ve takip ederim kiracı olduğum evlerde de defalarca denk gelmişti ama son evimde kombi araızası nedeni ile tekrar bu modeli aldım ve 2 aydır bin kere servise yolladım sonunda iade aldılar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombimiz bu modelden. 3 yıl oldu alalı. 3 yıldır kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı sorun falan yaşamadık. Yıllık bakımlarını da yaptırıyporuz. Saat gibi çalışıyor dedikleri tarz da bir kombi. Yoğuşmalı olması da ayrıca avantajlı çünkü ciddi anlamda yakıt tasarrufu sağlıyor. Almayı düşünenler için keisnlikle tavsiye edebileceğim bir kombi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019

    Olumlu yönleri: hızlı gönderi , müşteri memnuniyeti, her konuda yardımcı olmaları ..teşekkürler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant Ecotec Plus Vuw 346-5-5 30KW 26000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant Ecotec Plus Vuw 346-5-5 30KW 26000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat