Arzum AR1034 150 W Kahve Öğütücü Yorumları

Arzum AR1034 150 W Kahve Öğütücü yorum ve tavsiyeleri

(560 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ARZUM ÖĞÜTÜCÜ

    Bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsınınz. Ayrıca hepsi expres ile kapıda teslim söylendiği günde budan iyisi şamda kayısı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Niyetiniz doğal tuz öğütmekse mükemmel olmasa da işinizi görür.

    Marketlerde satılan rafine tuzlar yerine deniz tuzu, kaya tuzu gibi doğal tuz alıp öğüterek kullanmak amacıyla almıştım. Ancak tuz parçaları bıçakları sıkıştırdığı için az koyup, sıkışınca çıkartarak öğütmek durumunda kalıyorum. Yine de bir kavanoz deniz tuzu öğütebildim. Isınınca bu kadar yeter diyip bıraktım. Zaten bir kavanoz tuz bir süre bize yetecektir. Bitince tekrar öğütürüz. Sıkıntı yok. Mükemmel olmasa da iş görüyor. Kahve öğütmeyi henüz deneyemedim. Çünkü kahve öğütücü olarak geçiyor. Kahve öğütücü tuzu rahat öğütemedi diye puan kırmayı vicdanım kabul etmedi. Ayrıca kargo belirtilen süreden erken geldi. 2 günde adresime teslim edildi. Hepsiburada'ya teşekkürler. İyi alışverişler

  • HepsiB. aracılığıyla
    sessiz

    ürün gayet şık ve sessiz. haznesi biraz küçük ama ev kullanımı için yeterli. kargo ve ambalaj sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanisli bir urun. Hizli kargo ile elimize gecti

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans Ürünü

    Fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün Öğütme butonu, bıçak ve malzeme kalitesi oldukça iyi. Filtre kahve boyunda öğütmek için kullanıyorum. 2 kişilik çekirdeği 15 saniyede öğütüyor. Tek eksisi, hazne ve çevresine çok miktarda kahve tozu bulaştığından ve makinayı yıkama şansımız olmuyor. Bunun için önerim mutlaka ufak kullanılmamış bir makyaj fırçası kullanın. Böylece pratik şekilde temizlersiniz. Ayrıca içerisinden çıkan broşür ilArzum'un sitesinden 1 sene garantisini uzattım. Gayet ömürlük bir ürün. Tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kahve değirmenimden hiç memnun değildim. Yeni bir değirmen ararken bunu buldum. Gayet memnunum. İster filtre kahve çekirdeği öğütmek için, isterseniz Türk kahvesi çekirdeği öğütmek için kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim. Ben aldıktan sonra fiyatı hemen hemen ikiye katlamış...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oldukça şık

    Ürün oldukça şık görünüyor. Görevini de layığıyla yerine getiriyor. Hepsiburadaya zamanında ve özenli gönderi için de teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    arzum kahve ögütücü

    ürünü fındık kabuğunu un haline getirmem gerekiyordu başta çok tedirgindim kabuklar çok sert olduğu için çekmez diye düşünüyordum sonuç mükenmel ötesi hiç düşünmeyin kaliteside mükenmel ambalaj ve kargo çok iyiydi hepsi buradaya teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel ürün

    Olumlu yönleri: güzel ürün tavsiye ederim

  • Avansas aracılığıyla, 26.01.2022
    Basılı tutma değilde aç kapa

    Basılı tutma değilde aç kapa düğmesi olsa çok daha iyi olurdu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kahve içmeyi çok seviyorum ve aromasının güzel olması çok önemli benim için. Bu nedenle kahveleri tane olarak alıp bu cihazda öğütmeyi tercih ediyorum. Çok lezzetli bir kahve aroması elde edebiliyorum bu ürün sayesinde. 150 w gücü kahve çekirdeklerini istediğim büyüklükte öğütebiliyor. Baharat öğütmeyi de denedim performansı beklentim çok ötesinde çıktı fiyatına göre düşünecek olduğumda da çok başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin en büyük zevki işten eve gelince kahvesini yudumlamak. Bu keyfi en iyi şekilde yaşabilsin diye de bu kahve öğütücüyü aldık. Hazır kahvelerdense taneleri öğüterek hazırlanan kahveler daha lezzettli oluyor çünkü. Ürün paslanmaz çelik ve temizlemek oldukça kolay olduğu gibi malzeme sayesinde oldukça sağlıklı işlemler gerçekleştirmiş oluyorsunuz. 50 gr haznesi bulunuyor bu da bizim için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fazla para vermeye gerek yok kaliteli ve ucuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Her zamanki Arzum kalitesi işte.Daha ne olsun?

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün gücü gayet iyi. ama ürünü kullandıktan sonra öğüttüğünüz kahveyi, ürünü tepe taklak edip bi yerlere boşaltmanız lazım. haznesini ve bıçaklarını çıkartıp yıkayamıyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Arzum AR1034 Clipper Kahve Öğütücü

    Olumlu yönleri: Tam istediğim gibi tüm baharat ve kahve çekirdeğini onunla çekiyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet kullanışlı, beklentimin üstünde.Nihayetinde Arzum, un ürünü. Ama kargo hem geç geldi hem ambalaj yırtıktı. Efsane teslimat yazıyor ya işte o boş laf.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans açısından iyi, sadece kahve çekerken kapağın yan ve iç kısımlarına kaçıyor, temizlemesi zor. Daha farklı bir kapak sistemi yapılabilirdi. Ürünü aldıktan sonra kendi sitesinden elinizdeki belgelerle garanti süresini ücretsiz 1 yıl daha uzatabiliyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1034 150 W Kahve Öğütücü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1034 150 W Kahve Öğütücü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat