HTC One Max Yorumları

HTC One Max yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.03.2015

    Htc One Max stoklarınızda varmı lütfen bilgilendirirmisiniz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.03.2015

    şu an fiyatı nedir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    bu telefonun rengi siyahmıdır.çünkü ben siyah istiyorum.Türkiyede beyazı ve gümüş rengi var.bana bilgi verirmisiniz.satın almak istiyorum eğer siyah ise

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2014
    alınabilecek en iyi phablet

    daha önce samsung note serisi kullanan biri olarak iki aydır kullandığım htc one max tercih ettiğim için çok mutluyum. kalite ve sağlamlık her yönüyle kendini hissettiriyor, pil ömrü de böyle büyük bir ekran için oldukça tatmin edici. kesinlikle tavsiye ederim, alan pişman olmaz diye düşünüyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.09.2014
    harika

    bukadar hızlı gelecegini sanmıyordum sagol bilişim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 11.04.2014
    Htc One Max

    Bu Ürünü Yaklaşık 3 Ay Kadar Önce Aldım Ve Aldığımdan Çook Memnunum Piyasada Daha Yüksek Fiyat Biçilirken Burdan 200 TL Piyasanın Altı Bir Fiyatta Aldım Bence İst. Bilişim Tavsiye Ederim Teşekkürler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.02.2014
    ONE MAX

    merhaba. htcnin böyle bir telefon yapabileceğine hiç inanmazdım. boyutunun büyüklüğü hoşuma gitti ve aldı. kasası çok sağlam. özellikleri de ultra pixsel kamera ve 1.7 dört çekirdekli işlemcisi ile mükemmel bi alet. tavsiye ederim ve istanbul bilişimde fiyat daha uygun belirtmek istedim. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2013
    HTC ONE MAX

    Ben bu ürünü 16.12.2013 saat 15:45 te sipariş verdim 17.12.2013 saat 11:20 de elime ulaştı herşeyden önce çok hızlı bir teslimat yaşadım. Bu telefonu almaya karar verdiğimde çok karasız kaldım önceki telefonum I phone 5 ti malum telefonu inceleme sansım yoktu ebat olarak kısmet dedik ve aldık. Şarj denilen gibi benim gibi oyun oynamayan biri iseniz sabah kalktığınızda full ise ertesi gün öğleni geçiyor bu dediğim Yoğun konuşma temposu ve arada sosyal medya uygulamaları 3g devamlı açık. Genel olarak telefondan memnun kaldım fakat biraz büyük almadan önce elinize alıp kulağınızda bir maketini de olsa deneyin.Etrafınız dakiler tarafından yadırganabilirsiniz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2013
    beklediğimden çok daha fazlası

    Tam bir medya telefonu. Eğlence ve büyük ekran tutkunuysanız tam size göre. Bence piyasadaki en iyi telefon. Ve fiyatı pahalı demeyin gerçekten hakettiğini göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2013
    HTC Kalitesini sunuyor...

    Nokia kullanım kolaylığını bırakamayanlar ama yeni telefon almayı düşünüpde tekrardan Nokia almak istemeyenlere bu telefonu öneriyorum.. Bunun yanında iPhone ve Samsung kullanıcılarının batarya problemlerinden dolayı yeni bir ürün almaya karar verip kafası teknolojiden karışmış olan tüm kullanıcılara HTC One Max kalitesini öneriyorum.. Bu kadar büyük ve süper bir ekrana karşılık en yüksek performansta dahi 48-72 saat arası pil performansı alıyorsunuz bu telefondan.. Hatta 3300 mili apmerlik bataryanın yanı sıra 1200 mili amperlik kılıfınında mevcut olması inanılmaz bir uzun pil ömrü sunuyor.. Şu anki teknolojide en uzun bekleme süresi olan telefon budur ayrıca.. Kamera megapixeli konusunda kafanızda soru işaretleri oluşabilir, Fakat ön ve arka kameraları ultrapixel denilen kaliteli merceklerle oluştuğu için 8 megapixellik performans gösteriyor.. Video çekimi fotoğraf çekiminden daha kaliteli olmasıda ultrapixel teknolojisi olmasıdır.. Oyun telefonu gibi görünsede Samsung Note 3 gibi performans gösteremiyor ne yazikki belki bu eksi yönü bu telefonun ama oyun bağımlısı bir insan degilim diyorsanız, sizin için oyunlarda en iyi performansı kat kat 5.9 inçlik ekranında sağlayacaktır.. Güvenlik özellikleri yüksek bir telefon olmakla birlikte çokta hızlı bir telefon, bolca internette dolaşmak, android programlarını en iyi ve hızlı şekilde çalıştıracak bu telefondan çok memnunum.. Fiyatı kalitesini sunuyor. Kırılmaz telefon yapmışlar deseler su anki teknoloji ile HTC den başkası olamaz diyor bu markayı kullananlar. Sizlere tavsiyemdir... Bol kazançlı alışverişler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC One Max kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC One Max yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat