Tinmo X3 Yeşil Yorumları

Tinmo X3 Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017
    Dandik Bir Telefon

    Ürün şekli dışında berbat ses kalitesi neredeyse karşındakini duramıyorsun. Gelen aramaların 2 tanesinin birinde takılıp duruyor. Mağazaya yazdım tel numarası vermiş aradım. Garantiyi arayın diyor garantisine internetten bulup aradığımda böyle bir numara yok diyor. Siz siz olun yaklaşmayın bu telefona gidin üç kuruş fazla verin bilindik marka alın.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2017
    1 hafta dayanmadı

    Aldığım ürün 6 gün sonra kapandı ve bir daha da açılmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2017
    super

    super ucuz hizli

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Teşekkürler HB :)

    Beklediğimden daha iyi. Küçük ve kullanışlı sadece kargosu pahallı. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2017
    Tinmo X3

    Ürünü cumartesi öğleden sonra sipariş vermeme rağmen aynı gün kargoya verildi ve pazartesi bana ulaştı.Ürünü deneme fırsatım olmadı ama ilk izlenimlerim olumlu yönde. Askerde kullanmak için aldım. Usb kablosu,şarjı,kulaklığı yanında. Menü arası geçişler hızlı. Dahili Hafıza kartı da alabiliyor. Daha ne olsun. Mağazaya teşekkürler!

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2017
    Konuşma esnasında kapanıyor

    Telefonu oğlum asker de kullansın diye aldım,ancak konuşma esnasında telefon kendiliğinden kapanıyor,çok can sıkıcı bir durum,...

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2017

    . Yazı karakterleri çok kötü. Bugin teslim aldim iki kez şebeke hatası verdi. Sim kart yeniden takilmis gibi yapıyor. Sarji iyi. Ses iyi. Kargo hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2017
    Basit ve kullanışlı

    Ürünü askerlik için aldım ve gayet kullanışlı geldi tek eksiği fm radyosu bulunmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    iyi kullanışlı.

    hızlı arama yok. bu çok büyük eksik. onun dışında sade kullanışlı hafif bi telefon. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2017
    Gayet güzel telefon hızlı satıcı

    Satıcı çok ilgili ve çok hızlı teslimat sağladı. bunun için ayrıca teşekkürlerimi sunarım bu telefon için en iyi satıcı bu. Onun haricinde telefonun fonksiyonları bu fiyata göre çok çok fazla. Ses kalitesini android e göre kıyaslamayalım zaten. Dahili hafızası 60 kb bir hayli gülünç zaten bu fiyata ne bekliyoruz ki? Hafıza kartı şart alanlar hafıza kartı ile almalı bence. Eksik olan kısımlar bunlar artıları say say bitmez. Ahizesi biraz daha ses olarak yüksek olsaydı 100 puan diyebilirdim ama bu telefona puanım 98

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2017
    Teslimat ve Ürün Muhteşem.

    Telefonu askerde kullanmak için aldım. Telefonu dün sipariş verdim bu sabah elimde oldu. Gerçekten çok hızlı bir teslimat. Telefonu inceledim oldukça güzel bir ürün kasa plastik bu benim için bir avantaj çünkü ağırlık yapmıyor. Ürün sıfır paketlenmiş geliyor. Kutu içindeki garanti belgesi 2015 yılına ait ama fatura ile garantiye girer sanırım telefon. Askerde kullanmak için alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Başka markalara bakmasınlar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2017
    Sorunsuz

    Telefonu 2 gün önce sipariş ettim ve bu gün elime geçti. ilk olarak geçiş hızı mükemmel, dokunduğunuz an geçiyor.ikinci olarak SD kart takılması ve bu yolla müzik dinleyebilmek müthiş, el feneri de var daha ne olsun :) Alarmı el feneri takvimi 2 adet mini oyunuyla bu fiyatin hakkını sonuna kadar veriyor.Şarjı da daha yerinden oynamadı.Tavsiye edilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    Bu fiyata kaçmaz!

    Hafif ve kullanışlı, akıllı telefon sevmeyenler icin ideal . Standart bir telefondaki tüm özellikler mevcut. Tek eksiği manuel tuş kilidi olmaması ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    Gayet iyi

    Salı günü sipariş ettim, Çarşamba elime geçti. Hızlı kargo. Tebrikler. Telefon beklediğimden iyi çıktı. Küçük ve hafif olması artıları. Konuşmak ve sadece ileti atmak isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Konuşma sesi iyi geliyor ve gidiyor. Telefon fiyatına göre iyi, kötü yorum yapanlar ne istediğini bilmiyor sanırım. Şarj yeri android telefonlarla aynı. Sıkıntı çekmezsiniz. Kulaklık ve usb kablosu da yanında geldi. Teşekkürler. Yerli malı yurdun malı herkes onu almalı!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Harika

    Kasa plastik, kötü demişler. Bence kasanın plastik olması harika, çünkü çok hafif, çok pratik, şarj girişi Samsung'la aynı, rengi çok güzel. Kulaklık ve şarj cihazı var. Yaşlı anne babasına telefon almak isteyenlere de tavsiye ederim. Tuş takımı dizilimi gayet kolay. Yerli malı. Benim gibi akıllı telefon düşmanları için harika bir telefon. Deni Ticaret'e teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2017
    Çok iyi bir telefon

    Fiyatına göre çok iyi bir telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tinmo X3 Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tinmo X3 Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat