Casper VIA P1 32GB 5.2 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Casper VIA P1 32GB 5.2 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.10.2019

    Telefon fena değil ama parçalarını bulmak mümkün değil. Arka kapak deforme oldu aramadığım yer kalmadı yok. Ekran koruyucuyu içen bile interneten arıyorum. Hoparlörden çıkan ses düşük.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.11.2018

    Casper marka almanızı hiç tavsiye etmem çünkü telefonu servise verdim şarj olmuyo diye telefonun anakartında sorun var diye ücret istediler yaptırmadım geri istedim geri geldiğinde telefonun ekranında kırık vardı ve yamuk olarak geri geldi ve sorunların onlardan kaynaklı olduğunu söylediğimde geri gönderdiler ve yapılamayacağını söyledim yani sakın casper a bulaşmayın arkadaşlar çok pişman olursunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2018
    beş para etmez

    şarj okurken çok ısınıyor şarj yeri çabuk bozuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2017
    Beş Yıldız

    Güzel ve kullanışlı bir ürün. Hizmetlerinden dolayı Hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans açısından gayet iyi.eski telefonum z1 di,iki yılda döküldü,en son ekranı kırıldı.Pahalı markayı da böyle eskitiyorsam bunu alayım dedim.Türk malı,2 aydır kullanıyorum,ben çok memnunum,tavsiye ederim.Parmak izi okuyucu çok kötü değil,idare eder bence,ön kamera flaşı var,wifi çekimi yeterli,içinden silikon kılıf çıkıyor.Mortal kombat oynarım eskiden beri,donma kasma yok,rahat kaldırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Başarılı

    Ürün gayet güzel ve şık. Hızlı şarj oluyor geç bitiyor. Kamerası güzel ancak beklediğimden kötü... İçinden silikon kılıf çıkıyor. Ekran koruyucu ve kılıf bulmak zor. Parmak izi okuyucu çok sağlıklı çalışmıyor... Genel itibariyle iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    Beklenen ucuzluk

    En iyi yerli telefon. Diğer modellere fazla para vermeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    Güzel telefon

    Çok araştırdım fiyat ve performans olarak en iyi görünüyordu ve kullanmaya başladıktan sonra da ne kadar doğru bir tercih yaptığımı test ederek görmüş oldum. Ayrıca hızlı kargo için Hepsiburada ya teşekkür ediyorum. ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Üst segmentle aynı özellikte

    Özellikleri iyi ama kalite çok iyi değil. Ekranın kenarları kavisli olunca ekran koruyucu takılamıyor. Satılan ekran koruyucular ekranın kenarlarını kapatmıyor, açık aklıyor kavisli kısımlar. Fotoğraf özelliğini eleştirmeye gerek yok, gayet başarılı. Çözünürlük çok yüksek olunca ekranda donuk bir görüntü algısı oluşturuyor, ama görüntüleri bilgisayara aktarınca tüm detaylar ortaya çıkıyor. Aynı çözünürlüğe sahip diğer telefonlarda da aynı donuk görüntü gözleniyor. A1 modelinden tek farkı gördüğüm kadarıyla ekran boyutu farkı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Dört Yıldız

    Bu fiata göre iyi bi telefon bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Dört Yıldız

    Üründe telefonla konuşurken çok net bir ses vermiyor. Alan ona göre değerlendirsin. Onun dışında şık bir telefon. Sağlam duruyor. Ön ve arka kamerası gayet başarılı. 1 saatte şarj oluyor. Ama şarjı bir günü anca çıkarıyor oyunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    tavsiye etmem

    Kamera ve batarya telefona göre iyi değil. Performans iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2017
    Babam begendi

    Babam icin aldim ozellikleri baya iyi hizli sarj olayida guzel.Kamera konusunda hizli odak falan iyi ama hani bi degisik cekiyo gibi kullanmis oldugum telefonlarin verdigi hissi veremiyor.Arayuzun biraz gelismesi lazim onu cok begenmedim ama babamin ilk akilli telefonu o yuzden fiyat performans olarak cok cok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Dört Yıldız

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Beş Yıldız

    Fiyata göre on numara telefon tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Dört Yıldız

    Telefonu aldım fiyatına göre oldukça güzel ve kullanışlı çok şık duruyor.İnşallah ilerleyen süreçlerde de güzel gider sağlamlık yönünden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Beş Yıldız

    ürün hem fiyat hem performans olarak ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor kesinlikle donma kasma yapmadı bugüne kadar ayrıca kamerası da gayet başarılı olmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Fiyat Performans telefonu

    alalı çok fazla olmadı cihaz harika 2 3 bin TL lik telefonları aratmıyor uzun süredir casper kullanıyorum herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Casper Via P1

    Çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    başarılı

    işlemci hızı hafızası özellikle arttırılabilir hafızası olması ve kamerası çok başarılı kesinlikle donma kasma yapmıyor ayrıca ekran boyutu da çok ideal uygun fiyata kaliteli ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper VIA P1 32GB 5.2 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper VIA P1 32GB 5.2 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat