HP 250 G5 X0N59ES Laptop-Notebook Yorumları

HP 250 G5 X0N59ES Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Dört Yıldız

    Özellikleri orta seviyede. Günlük işlerinizi hallederken kullanabilirsiniz. Ofis için de uygun. Windows 10 yüklü gelmesi sizi hem yazılım satın almaktan hem de o yazılımı kurmaktan kurtarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    f/p ürünü

    ürünü alalı 10 gün kadar oldu. ilk izlenimlerimi aktaracak olursam. ürünün malzeme kalitesi orta seviyelerde fakat ekran kapağı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kapağı tutarken bile kenar çıtalardan ekranda dalgalanma oluyor. işlemci ram olarak orta seviye kulllanıcılar için yeterli. internet,film vb işler için fazlası ile işinizi görür. çözünürlük olarak amd işinin hakkını veriyor. bir ısınma görmedim işlemci veya ekran kartı olarak tabi ben oyun oynamadığım için daha üst zorlamalarını bilmiyorum. windows 10 home olarak geliyor. başta önemli güncelleştirmeleri aldıktan sonra cihaz kendine geliyor. kısacası evde orta seviye kullanıcılar için f/p ürünüdür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Dört Yıldız

    Hepsiburada süper hizmet hızlı gönderim tşk.. benim gibi sadece ofice ve internet kullanıcısıysanız fazlasıyla yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Beş Yıldız

    gayet iyi hiç sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    Parasına göre iyi bir notebook

    Çok araştırdıktan sonra HP de karar kıldım,şimdilik iyi çalışıyor;önceki acer im üç yıl dayandı.Bunu daha fazla kullanacağımı umuyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    güzel

    orta seviye kullanıcılar için gayet güzel.win 10 kurulu gelmesi iyi.tavsiye edilir

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.11.2016
    tek beğenmediğim yeri touchpadi

    ısınma sorunu olmaması benim hoşuma giden bir özelliği oldu çünkü genelde photoshop kullanıyorum ve çok enerji harcattırıyor haliyle bilgisayara. ekran kartını beğendim işini düzgün yapıyor. şarj cihazı çabuk şarj ediyor. yüzdesine göre de cihazın giriş yerindeki ışıklandırma yüzdesini bi nevi haber veriyor. touchpadi beni biraz rahatsız etti sadece onun dışında bir sorunu yok :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 250 G5 X0N59ES Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 250 G5 X0N59ES Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat