Ezcool M5 Tablet PC Yorumları

Ezcool M5 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    Yaklaşmayın, gözünüz bozulur.

    Gerçekten berbat bir ekranı var. Bütün özellikleri üstün olsa bile, bu ekranla alırsanız pişman olursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    ne umduk ne bulduk

    Ez cool m5 i uzun araştırmalar sonunda ve karşılaştır ma sitelerinde ki puanlamaları 50-üzeri diye aldım.Bana sorarsanız hızı ve özelliklerinden dolayı puanı 70.Umduğumdan çok iyi...

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2016
    gps için aldım

    genel olarak güzel ürün gps için alınabilir

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2016
    neffis

    fiyatına göre başarılı cihaz

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2015
    Yeterli

    Cihazı tamamen navigasyonu için aldım. İyi bir navigasyon cihazı bu tabletten daha pahalı. İçine iki tane farklı navigasyon programı kurdum gayet başarılı. HDMI çıkış için 10-15 TL civarında bir adaptör almanız kafi, akılsız TV'niz akıllanıyor. Sadece ekran kalitesi kötü, o da doğru açıdan bakıldığında çok sıkıntı değil. Bu fiyata daha ne olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2015
    Vasat

    Ekran ve kamera kötü, pil kapasitesi çok yetersiz

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2015
    iş görür

    ekraanda yansıma var kamerası vga kalitesinde diğer özellikleri fiatına göre çok uygun bir ürün..

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2015
    Fiyatına göre gayet iyi

    ürün elime geceli 2 gün oldu fiyatına göre kullanışlı bi tablet gps i için aldım özellikle cok iyi değil ama idare eder gps konusunda da :) şimdilik gayet başarılı ufak tefek eksıklerı var reset attığınızda ana ekrandaki kısa yollar siliniyor neden olduğunu çözemedim teknık destek kısmına bunu ılettım bakalım cevap ne olacak...Kısacası ürün bu fiyata kullanışlıdır tavsiye ederim şimdilik :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2015
    Harikaaa

    Samsung Galaxy Tab 7 T230 almıştım. Miracast (Uygun TVlere kablosuz görüntü aktarımı) özelliği kesin vardır diye düşünmüştüm. Fakat olmadığını gördüm. Araştırmam sonunda kesin emin oldum. Sonra OTG desteğinin de olmadığını farkettim. Yani Samsung t230 tablete usb cihaz takamıyorsunuz. Miracast yok. Hdmi yok. Fakat bu Ezcool M5te OTG var. (OTG kablosu kutu içerğinde mevcut.) HDMI var. GPS var. Miracast var. (Özelliklerde yazmıyor. Bizzat denedim ve gördüm.)Eksi olarak ekran kalitesi zayıf. Navigasyon yazılımı NavFree diye ücretsiz bir uygulama. Fiyatına göre daha ne olsun...

  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2015
    Eksiksiz geldi

    Kamerası 5 para etmez çekim yaparken sağa sola çevirince görüntüler kuyruk gibi ekranı takip ediyor hd md hikaye... kamera haricinde güzel dokunmatiği falan iyi oyunlarda falan performans iyi donma yapmıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2014
    ezcool

    cıhaz oldukca saglam hele sarjı muhtesem gıdıyor bır gun kullanıyorum banamısın demıyorherkese tesekkurler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ezcool M5 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ezcool M5 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat