LG 27UD58-B Monitör Yorumları

LG 27UD58-B Monitör yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel panel

    bana göre 10 numara oınitör. oyun oynayan biri değilim onun için yüksek fps derdim yok. ve gereksiz yere hoparlör, uzaktan kumanda yok hiç kullanmayacağım akıllı özelliklere boşuna para vermek istemeyen biri iseniz bu monitör güzel. paranızı sadece güzel bir panele veriyorsunuz. almadan önce tek tereddütüm parlaklık konusu idi. ama beklentimin üstünde bir parlaklıkla karşılaştım, bence yeterli. aydınlıkta bile biraz daha parlak olsa daha iyi olurdu dedirtmiyor bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Parlaklık açısından tatmin etmeyebilir

    IPS monitörde renk kalitesi var ancak parlaklık değerleri hayal kırıklığı yaratabilir. Işıklı aydınlatmalı ortamda kullanıcısını zorlar. Parlaklık zayıf. Ama bu herkes için negatif etki yaratmaz. Gün ışığını yoğun alan ortamda canlılık çok azalır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Renkler canlı

    Görüntü kalitesi ve renkler mükemmel. Freesync olması bir artı. Piyasadaki TN panelli soluk renkli monitörlerle karşılaştıralamaz bile dahi.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 09.07.2021

    4k çözünürlüklü monitörde 30 serisi ekran kartınız varsa mükemmel oyun deneyimi yaşıyorsunuz

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 08.07.2021

    Fiyat performans ürünü

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 02.07.2021

    LG Kalitesi ortada gönül rahatlığıyla alınabilir

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 02.07.2021

    İş çalışmaları için ideal bir ürün uygun fiyat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fiyat performans 100/100

    Olumlu yönleri: Ürünü biraz çekinerek aldım belki pixel sorunu vs yaşarım diye ama sıfır ayarında bir ürün geldi. Testlerinde herhangi bir soruna rastlamadım. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 4K monitör için fiyat uygun.

    Olumlu yönleri: Fiyat 4k monitör için uygun. Görüntü kalitesi iyi. Paketleme güzel. Olumsuz yönleri: Satıcı ölü piksel kontrolü için paketi açtıklarını söylemişti. Ekranda 2 adet ölü piksel var. Ürünün paketi açılıp hdmi kablosu değiştirilmiş ve jelatinleri sökülmüş. Muhtemelen kullanılmış ya da teşhir ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 4k monitör

    Olumlu yönleri: Ürün ilanda açıklandığı gibi çok iyi. Olumsuz yönleri: Stant için gerekli vidalar eksikti ama sonradan satıcı tarafından gönderildi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) F/P olarak çok iyi

    Olumlu yönleri: renk kalitesi kontrast çokiyi . oyun için almadım. bişey diyemem ama yazılım ve ofis işlemleri için görüntü tatminkar. kutudan hdmi ve dp kablosu çıkıyor. ayar menusu joystick ile çok pratik kontrol edilebiliyor. vesa bağlantısı olması çok iyi Olumsuz yönleri: Ayak çok sağlam durmuyor. masa hareket ettikçe sallanıyor. plastik kalitesi fena değil ama premium bişey beklemeyin. panelden ışık sızması mevcut. hassa olanlar için bi daha düşünün derim . beni çok rahatsız etmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiat performans gayet iyi

    Olumlu yönleri: Görüntü güzel Olumsuz yönleri: Hoperlörü olsaydı daha iyi olurdu ama tabi fiat da farkederdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2020
    Kalite

    Monitörü 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum daha önce tn panel 1080 p ve 2k monitörde kullandım ama gerçekten 4k ıps panel farklı bir tecrübe resmen keyif alıyorum oyunlarda da gayet beni tatmin ediyor fresyng açıp keyfime bakıyorum orta seviye ekran kartımla çogu oyunu 4k oynuyorum (pup g lite -cs go - paladins - black squat - lol .. vb) iyiki bu monitörü almışım parlaklıgı da gayet yüksek

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    F/P

    Var mı bu fiyata başka 27 inch ve 4K ekran?Yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2019
    2 yıldır sıkıntı yaşamadım

    2 senedir kullanıyorum şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım, ekran hem büyük hem de renkler canlı

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2019
    optimum 4k 27' olarak bunu buldum açıkçası.

    23 haz 2019 sipariş 27 haz 2019 teslim. 1553 tl ye aldım.f/p iyi.+geniş ekran 4k.+içinden hem hdmi hem display port adaptörü çıktı !!!+ayağı kurmak kolay. ama tornavida yıldız yine de lazım. 5dk.-entegre hoparlörü yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Beş Yıldız

    Very good cheap display. Good thing for 4k. Not for color correction.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2019
    F/P basarili

    Urun gorselden farkli geldi siyah ayak olarak geldi. Ozellikle metal ayak oldugu icin secmistim ancak saniyorum farkli bir modele ait gorsel kullanildi. Onun disinda uygun ayarlar yapilmasi halinde renkler goruntu olarak gayet guzel

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2019
    Good boy

    Ürün gayet başarılı. Şu kargoların hayır ürünü kontrol edemezsiniz yok öyle bişey çıkışları da olmasa tadından yenmez.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2019
    Güzel ve kaliteli bir monitör

    Fiyatına göre, oldukça kaliteli ve uygun bir IPS 4K, freesync monitör. Yüksek yenileme hızı ihtiyacınız yoksa, bence güzel bir seçenektir. Görüntü ve renk kalitesi oldukça iyidir. Tabi piyasada bulunan ve bu ekranın kaç katı fiyatı olan monitörler ile karşılaştırılmamalı elbette.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 27UD58-B Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 27UD58-B Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat