HP G3Q66A Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP G3Q66A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel ve iyi bir ürün.

    Ürün siparişim üzerinden 1 günde hızlıca geldi. Ürün karton kutusunun bir kısmında darbe kaynaklı yırtılma vardı. Fakat üründe herhangi bir sorun yoktu. Ürün kolayca ve hızlıca USB kablosu ile kurulabiliyor. USB kablosunu ekstra tedarik etmeniz gerekiyor. Kendi içinde orjinal toneri mevcut. Ürünü kurdum ve test sayfaları yazdırdım. Tarayıcı özelliğini de kullandım. Gayet başarılı bir ürün. sayfa yazdırma hızı da çok iyi. Ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    TONER CİP'Lİ

    toneri doldurmak için tonerciye götürdüm,bunun toneri cip'li her defasında yeni toner alıp takmalısın dedi.önceden hp yazıcı kullandığım ve memnun olduğum için almıştım ama bu özelliği insanları mağdur ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Çok iyi

    Ben baya araştırıp aldım yaklasık 2 senedir kullanıyorum fotokopi çekiyor çıktıları sorunsuz alıyorsunuz, fiyatı uygun mükemmel paketleme ile gönderildi hiç sorunsuz çalışıyot ancak şunu belirteyim kişisel kullanım için ideal 10 çıktıdan sonra çok ısınıyor soğuyana kadar çalışmıyor, aynı anda 10 çıktıyı geçmemelisiniz, biraz daha bütçeyi yükseltip renkli çıktısı olan bir makine de alabilirsiniz, yok işyernde kendim için kullanacağım diyorsanız ideal, aynı zamanda tonerini de dışardan doldurttum hiç sorunsuz 1200 sayfaya kadar kullanılıyor, 2 senedir en iyi evrak yardımcım, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    toner sorunlu

    Ürünü hb dan aldım.Demo toner kısa zamanda bitince yenisini alamadım orijinal toneri 500tl civarında.Hani neredeyse makina fiyatına denk.Piyasada toner dolduran merkezlerden birine dolum yaptırdım 300 kadar çıktı aldım fakat kalitesi berbattı.Mecburen 150 tl ye muadil çipli toner aldım.Hesaplı bir makina almak isterken çok pahalıya maloldu.Keşke almasaydım diye pişmanlık duyuyorum.Eğer toner fiyatları makul olsaydı mükemmel bir cihaz olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2018
    HP LaserJet Pro M130a

    Hepsi Burada aracılığıyla aldığım ürün, belirtilen süre zarfından daha önce tarafıma teslim edilmiştir. Ürünün tek zaafı hatta büyük yanlışı içerisinde usb kablosunun bulunmamasıdır. Usb bağlantısı ile bilgisayarda hemen çıktı alınabiliyor. Tarayıcı için kurmak gerektiği için Cd'den denedim fakat olmadı. İnternet üzerinden driverını indirdim ve yükledim. Ürün fayda/maliyet açısından gayet tatmin edici düzeydedir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2018
    Dört Yıldız

    Fiyatına Göre Gayet İyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Dört Yıldız

    kurulumu kolay şık bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    Dört Yıldız

    Fiyat-Performans oranı son derece iyi. Yeni Windows işletim sisteminde tak-çalıştır hızlı bir kuruluma sahip. Şık bir tasarımı var. Dolu tonerli olması avantajlı. Kullanımı kolay. USB kablosu yok ama eski yazıcının kablosunu kullanabildim. Sessiz değil ama rahatsız edici bir sesi de yok. 1600 sayfalık tonerler fiyatı yazıcı fiyatının yarısı kadar. Yoğun kullanıma sahip değilseniz ideal bir üçlü cihaz (fotokopi-Tarayıcı ve yazıcı)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Dört Yıldız

    ürünü yeni kullancam ama satıcı başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2017
    bu fiyata 2 yönlü yazdırma özelliği yok :(

    Satıcı ertesi gün gönderdi ürünü teşekkürler, Bu fiyattaki yazıcı için 2 yönlü yazdırma çok sıkıntılı elle tekrar aşağı hazneye koy bekle, aynı anda tek pdf yazdır bu sebeple açıkçası hayal kırıklığına uğradım,aşırı çıktı almayacak ofis gibi belgeler karışmayacak kullanımda tercih edilmeli yoksa hakikaten işkence Bilgisayardan pdf aktarımı biraz yavaş, ardı ardına belgelerde bekleme oluyor Tarayıcı fotokopi iyi 3 tonerli olması avantaj, yazdırma kalitesi iyi toneri bakalım dedikleri kadar gidecek mi toner başı 2300 sayfa diyorlar hadi bakalım

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    İnanılmaz hızlı, kolay, kaliteli

    Bir sürü ürün inceledim, bu kadar hızlı gönderileceğini hiç düşünmedim, Türkiye nin bir ucundan diğerine jet hızla 2 gun içinde teslim yapıldı, kurulumu kolay, usb kablosu bilgisayarcıdan 10 tl ye aldım, sorunsuz çalışıyor, boyutu küçük biraz ama bence ideal, ses doğal olarak yapıyor, fotokopi rengi çok iyi, pc ile bağlantılı çıktı alınca fotokopiye göre daha açık ama inanılmaz beğendim, bu fiyata daha iyisi yok bence, teşekkür ederim Hepsiburada ????????????

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Dört Yıldız

    Hem verilen sözün yerine getirilmesi, siparişimizin zamanında gelmesi, hemde ürün kalitesi açısında çok memnun kaldım, teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Kargoda çığır açtılar

    Öğlen siparişi verdim, akşam cihaz kapımdaydı. Cihaz gayet iyi yönetim orjinali 250? civarı. Farklı kalitede yazdırma seçenekleri var kaliteli yazıcı. Çok ihtiyacınız yok ise renkliye direk siyah beyaz alın derim gayet sorunsuz çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP G3Q66A Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP G3Q66A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat