Philips SHE1360 Kulaklık Yorumları

Philips SHE1360 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    Üç Yıldız

    parasına göre iyi mikrofonu yok sesi iyi daha iyisini isteyenler biraz pahalısını alsınlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2013
    Fiyata göre kaliteli

    Ürün bu fiyatta alınabilecek güzel ve ses kalitesi iyi bir kulaklıktır. Cihazın verdiği yüksek sesi aynen iletebiliyor. Mp3 çalar gibi cihazlarda çok rahat kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2013
    ideal

    öğrenciyim 3 yıl önce ürünü aldım ve sürekli kullandım bilgisayar, mp3 ve telefona uyumlu ses kalitesi de büyük beklentileri olmayanlar için ideal tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2013
    iyi

    ses kalitesi uygun. ses ayarı yok ama seste az değil. bilgisayardan yükseltildiğinde yeterli oluyor. fiyatta baya uygun. laptop, bilgisayar, tablet, mp3 hepsine uyumlu. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2013
    Gayet iyi

    Çalışırken ihtiyacım olan ucuz ama kötü ses vermeyen kaybolursa hemen tekrar alabileceğim bir ürün idi. Ben sde de aynen bu oldu. Önceki kulaklığım da aynı idi, kaybettim ve hiç tereddüt etmeden yenisi ısmarladım, çünkü hiç bir sorun yaşamadım. Fiyatı da zaten sudan ucuz. Beklentileri buna göre tutarsanız herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2013
    çok güzel

    kulaklığı laptopum için almıştım.başta biraz tereddüt ettim uyar mı diye ama çok iyi oldu.hemde bu fiyata ve philips marka.ben memnun kaldım alacak olanlara da kaçırmayın derim.bu fırsat kaçmaz:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    Yeterlidir...

    Hiç maceraya gerek yok arkadaşlar. Sadece işimi görsün diyorsanız karşınızda Philips kulaklık. Marka kalite, kulaklık kalite. Hele fiyatına hiç laf yok, bu fiyata göre en iyi ürün düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2013
    GAYET İYİ

    ÜRÜNÜ EŞİME ALDIM. NETBOOK İÇİN KULLANIYOR VE SES KALİTESİNİN ÇOK İYİ OLDUĞUNU VE ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ HATTA BENİM DAHA BÜYÜK OLAN KULAKLIKTAN DAH İYİ İMİŞ.YANİ KISACASI ALANLARI MEMNUN EDEBİLECEK BİR ÜRÜN HB DENGÜVENLE ALABİLLİRSİNİZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    Philips Kalitesi

    Ortalama bir ürün ama fiyatı philips kalitesine göre fazlaca uygun kulaklık almak isteyenler kaçırmamalı kulak içi ağrısı yapan kulaklıklardan bıkanlar için uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2013
    çok iyi

    fiyatına göre hem kullakları da acıtmıyor hemde ses kalitesi de gayet iyi bilgisayar da oyunlar da bile yararlı oluyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2013
    iyi

    Bu fiyata uyduruk kulaklıklar almaktansa philips almak en mantıklısı. Ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. Gönderi hızı herzamanki gibi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    daha ne olsun...

    bu fiyata daha ne olsun.daha önce de philips kullanmıştım. oldukça memnun kaldım. tavsiye ediyorum.elime çabuk ulaştı.hızlı kargo gönderisi için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2012
    philips marka hem kullanışlı hemde çok ucuz

    sipariş geldiğinde gözlerime inanamadım.çok kalite kullanışlı çok ucuz.hepsiburada üyelerine duyurulur.eğer bir kulaklığa ihtiyacınız varsa alacağınız ürün bu olmalı bence.bütün kullsnıcılara duyurulur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2012
    beğendim

    Yeni satın aldığım bir ürün.. gayet güzel ses çıkışı falan hemde çok rahat koblosu falan gayet uzun çok hoş tavsiye ederim.... kısacası pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    çok iyi..

    Fiyatına göre gayet güzel bir ürün bence.. çok profesyonel beklentileriniz yoksa eğer, almanızı tavsiye ederim, ihtiyacınızı karşılayacaktır. profesyonel beklenti içerisinde olanlar da lütfen bu bölümlere bakmasın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2012
    İYİ KALİTE UYGUN FİYAT

    Fiyatına göre gayet iyi ve kullanışlı bir kulaklık. Ses ve kalite olarak tatminkar. Daha pahalı kulaklıklarda kullandım pek fark göremedim. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2012
    güzel

    kulaklıklar genelde çok kısa sürede bozuluyor,ve ses kaliteleride çok kötü oluyor. ancak bu kulalığın ses kaliteside güzel ayrıca halada çalışıyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2012
    fiyat performans iyi..

    sesi hakkında kötü bir şey söylemem, gayet iyi ancak ergonomi olarak o kadar iyi olduğunu söyleyemem.. ama dediğim ggibi sesi gayet iyi.. verdiğiniz parayı düşünürseniz her ne kadar kulağınızda çok rahat durmasa da karşılığını aldığınızı söyleyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2012
    kaliteli güzel bir ürün

    marka zaten kkendini belli ediyor. daha önce adı pek duyulmamış bir markayı almıştım ve fiyatı da bu ürünün fiyatı kadar dı.yani kulaklık alacaksanız güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2012
    çok kullanışlı

    Bu kulaklığı 10 gündür kullanıyorum. İyiki daha pahalısını almamışım çünkü her türlü işime yaradı. Gayet de ergonomik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE1360 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE1360 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat