Samsung RL4352KBAWW Buzdolabı Yorumları

Samsung RL4352KBAWW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2016
    samsung buzdolabı

    evet beğendim hem zamanında geldi hemde servisi iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2015
    Gayet iyi, hızlı teslimat

    Ürünü cumartesi öğlen sipariş ettik. Pazartesi elimizdeydi. Gayet şık, enerji tüketimi makul hacmi geniş tavsiye edilebilir bir buzdolabı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2013
    hızlı teslimat

    ürün 3 işgününde elimze ulaştı ve ertesi gün Samsung servisi tarafından kurulumu yapıldı. yetkili bayiilerin fiyatının %10 altında bir fiyata satılıyor ve servisi aynı yer tarafından sağlanıyor. hepsiburadadan almanın hiç bir dezavantajı yok fiyat gibi bir artısı var. ürünü uzun süre incelemiştim. gerçekten de çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2013
    Derin Dondurucusu Büyük Olsun İsteyenlere

    Ürün 2 günde sorunsuz bir şekilde mutfaktaki yerine kadar getirilerek teslim edildi. Servis aynı gün içerisinde kurulumunu yaptı. Derin dondurucusu 4 raflı olduğu için aranan gıdalar kolayca alınıp koyulabiliyor. Soğutucu bölümü 300 litre, raf olarak diğer buzdolapları ile aynı kapasitede sayılır. Sadece sebze koyma bölümü küçük kalıyor. Kapı raflarıda geniş olduğundan ufak tefek çok sayıda malzeme muhafaza edilebiliyor. Sessiz çalışıyor. Çalıştığının farkına bile varamayabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RL4352KBAWW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RL4352KBAWW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat