Tchibo Cafissimo Pure 1450 W 1000 ml Kahve Makinesi Kırmızı Yorumları

Tchibo Cafissimo Pure 1450 W 1000 ml Kahve Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel, kullanımı kolay bir ürün

    Fazla yer kaplamayan, güzel bir ürün. Süt köpürtücüsüne ihtiyaç duyulmadığı sürece markanın aynı kategorideki diğer ürünlerinden işlevsel olarak farkı yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Akşamları kendime ve eşime özel küçük zaman dilimleri ayırmaya çalışıyorum. Arkadaşımın doğum günü hediyesi olarak aldığı Tchibo Cafissimo Pure kahve makinesinde harika keyif kahvesi yapıyorum. Pratik ve bol köpüklü bir kahve tüm yorgunluğumuzu gideriyor. O eşimle sohbetlerimizin de baş kahramanı oldu. Bu kıymetli hediye için arkadaşıma teşekkür ettim. Tchibo Cafissimo Pure kahve makinesini kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: kahveleri alırken dedim bari makinasını da alalım. keşke makina da kahveniz kadar başarılı olsaydı. tchibo kalitesinden eser yok makinede sanki başka bir marka aldım. çok pişmanım böyle bir ürün aldığım ve o kadar para verdiğim için

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2020
    TCHİBO CAFİSSİMO PURE KAPSÜLLÜ KAHVE MAKİNESİ KIRMIZI

    AYNI ÜRÜN ÇOK İYİ PAKETLENDİ SORUNSUZ GELDİ TEŞEKKÜR EDERİM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.08.2020
    kargo etmiyolar

    Olumsuz yönleri: kargolamadılar ürünü, iptalde edemiyorum siparişi, mesaj gönderdim onada cevap yok bence başka satıcıdan alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    harıka

    Olumlu yönleri: lezzetli, hızlı, pratik, kullanımı kolay, tasarımı ve görünümü şık olan bir ürün, lezzetli kahve yapıyor ve hemen soğutmuyor. Kullanımı ve temizliği kolay. Americano, Caffe Crema, Cappuccino, Espresso, Filtre Kahve istediğim kahvenin kapsülü alarak yapabiliyorum kapsüllü olması daha pratik oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    Süper bir ürün

    Olumlu yönleri: Çok pratik bir ürün Olumsuz yönleri: Olumsuz bir özelliği yok

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2016

    benim gibi kahve tiryakileri tüm şartları Optimum ölçüde barındıran bir ürün. kolay kullanım uygun fiyat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tchibo Cafissimo Pure 1450 W 1000 ml Kahve Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Pure 1450 W 1000 ml Kahve Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat