Tchibo Cafissimo Latte Nero Siyah Kahve Makinesi Yorumları

Tchibo Cafissimo Latte Nero Siyah Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    3 yıldır kullanıyorum. Süt kabının çıkartılıp buzdolabına konması güzel. Kendi kendine de temizliyor. Kapsül yelpazesi geniş. Günde 1 kere içeyim, kaliteli içeyim derseniz harika. Öyle starbucksa falan gitmeye gerek yok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.11.2021

    Oda sıcaklıgındaki sütten verım alabiliyorsunuz ama direkt buzdolabından çıkarıp kullandığınız sütü yeterince ısıtamıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.09.2020

    İkinci el 500'e buldum ama tek sıkıntım ortalama günde 4 sefer içiyorum kapsül alırsam pahalıya gelir mi yoksa normal filtre kahve makinesi alacağım daha mı uyguna gelir

  • Media Markt aracılığıyla, 09.05.2019
    Cafissimo Latte

    Bir kahve severseniz çok memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2018
    Makine iyi, kapsül fiyatları uçtu gitti.

    Makul fiyata taze kahve içebiliyorduk. Ancak son zamanlarda kapsül fiyatları eskinin yaklaşık üç katına çıktı. Ciddi olarak otomatik espresso/cappucino makinesi almayı düşünüyorum. Bir kapsülde 7-9 g arası kahve var ve hesaplayınca kahvenin kg fiyatı çekirdek kahvenin üç katına yaklaşıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    Dört Yıldız

    Makina genel olarak güzel, süt haznesinin çıkarılabilir olması kullanışlı. Tek bir kötü özelliği tuşların sert olması, bastığınızda çıt etmesine rağmen algılamıyor bazen, sert basmak gerekiyor. bu nedenle birkaç kere bardağı taşırdığım oldu, bastığımda algılayıp durmadığı için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Beş Yıldız

    Bu kategorideki başarılı ve uygun fiyatlı bir ürün bence. Ürünü bugün teslim aldım. Almadan önce epey araştırma yaptım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Başarılı

    Kahve içmeye Yen'i başlayanlar için ideal. Sıcaklık süt köpürtmesi iyi. tchibonun kahve kapsül aromaları da yeterince çeşitli. Çayda yapılabiliyor. Temizliği de kolay. Tavsiye edilir yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Dört Yıldız

    Başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2016
    Kendi fiyat kategorisinde mükemmel

    Tchibo Cafissimo Lattenin, üst seviyedeki yüksek fiyatlı makineleri hesaba katmazsak, kapsül makineler içerisinde en başarılılarından biri olduğunu söyleyebilirim. Almadan önce diğer makineleri de denedim, hazırladığı kahvelerin kalitesi ve kolaylığı ile bunu seçtim. Kapsülleri geniş olduğu için aromayı diğerlerine göre daha iyi verdiği söyleniyor. Özellikle Tchibo marka ve artı 3-4 markanın daha uyumlu kapsülleri var, yani kahve çok çeşitli, kapsül almak da kahvelerin tazeliği nedeniyle daha hesaplı oluyor, bayatladığı için çöpe giden kahve olmuyor. Ayrıca Tchibo dünyanın önde gelen kahve üreticilerinden biri. Kapsül makinelerin bir artısı da sabah işe gitmeden önce çok hızlı bir şekilde istediğiniz kahveyi (latte, cappuccino, americano, latte macchiato vs) hazırlayabilmeniz. Diğer Tchibo modellerine göre bu makinenin artısı süt köpürtmesi ve tabii ki kendini temizleme özelliği. Çay içmek önce bana gereksiz gelmişti ama şu anda onları da zevkle içiyoruz. Teslimat konusunda sıkıntı yaşadım, süper hızlı dendiği halde 2 gün geç çıktı ve elime geç ulaştı, gerçi Hepsiburada hediye çeki ile kendini affettirdi. Ben kapsül kahve isteyen, farklı aromaları denemeyi seven ve daha üst seviye makinelere para verme durumu olmayan herkese bu modeli tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    başlangıç için ideal

    Kahveden anlamıyorum, çok da anlamak istemiyorum zaten, arada canım kahve çektiğinde dışarı çıkmadan erişeyim diyorsanız makine başlangıç için ideal. Tek tuşla espresso, americano, latte, cappuccino elde edebilirsiniz. Kapsülleri de son derece uygun fiyatlı muadillerine oranla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2015
    kolay kullanım, başarılı bir ürün

    kullanım kolay, kapsül kahve makinesi arayanlar için uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tchibo Cafissimo Latte Nero Siyah Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Latte Nero Siyah Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat