Piranha IQ Pro S Beyaz Yorumları

Piranha IQ Pro S Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Güzel Telefon

    Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi, salı elime ulaştı. Hızlı kargo için Teşekkürler. Ürünü kullanmadan yazmak istemedim. 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Görüntü olarak çok güzel benim gibi sadece internet kullanacaklar için hesaplı ve ideal. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    İki Yıldız

    Dokunmatik ekranı kötü. Ekranı kaydırmak isterken seçim yapıyor. Bu biraz sıkıcı bir durum. İşletim sistemide biraz yavaş gibi. Ama bu fiyata daha ii bir ürün olmaya bilir. Aceleci değil ve sabırlıysanız size göre olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    ucuz olsun ama işimi de görsün yeterki diyosanız tam size göre

    ucuz olsun ama işimi de görsün yeterki diyosanız tam size göre . görsel olarak güzel bir ürün, kullanımda idare eder fiyatına göre. sıkıntı yaşamadım. aynı özelliklerdeki telefonlar 1000 tl civarı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    En ucuz akıllık telefon (jeton köşeli)

    Başlıkta yazdığım gibi en ucuz akıllık telefon ancak tepkileri, açılması kapanması, interneti kısacası herşeyi yavaş. eğer ben sakin ve acelesi olmayan bir insanım diyorsanız her işinizi görür. Aksi halde 2 güne telefonu yere çarpma ihtimaliniz yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    çok güzel

    annem için aldım.gayet şık bi telefon.fiyatı Başta beni korkuttu ama telefona çok para vermeye gerek yok.beklentileri karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    Performans - Fiyat Ürünü

    Üründen 2 adet satın aldım, ancak android sürümü 5.1 ve yakın zamanda güncellemeyecekler gibi duruyor. Artı yönü ise bataryası, tam gün gidiyor. İlk başta hızlı çalışan ürün zamanla farklı app ler yükledikçe oldukça yavaşladı ve donma olayları sıklaşmaya başladı. Aklınızın bir kenarında bulunsun derim. Tüm bunlara rağmen fiyat - performans ürünü diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans süper. ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo, iyi ürün içinden ekran filmide çıktı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    İki Yıldız

    Görüntülü konuşma yapılamaması kötü :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    fiyat+performans

    kasanın alt ses cıkıs yerleri ıponeden alıntı güzel tasarım olmuş donanımı stabil çalışıyor fazla kurcalammak sartıyla kasma donma yapmaz ön kamera idare eder arka kamera öne göre biraz daha iyi gelelim 4.5g desteklemesi iyi düşünülmüş, ekran pixselini pek beğenmedim yanında gelen koruyucu dahada berbat yapıyor koruyucuyu takmadan kullanın fiyatına göre fena ürün değil hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    şık

    ince ve çok şık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2016
    baya iyi

    cok ucuz bir fiyatı var cok beyendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    Teşekkürler

    ürün 1 günde elime sağlam bir şekilde ulaştı. ürün hafif, performansı iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Fena Değil

    Teyzeme aldım. Performansı ikna edici. Bu fiyata 4.5 G uyumlu başka telefon göremedim. Aksesuarı henüz bulunmuyor. Çok hafif olması ciddi bir avantaj. Orta yaş üzeri acemi ama meraklı kullanıcılar için ciddi bir alternatif kanımca.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2016
    Ürün alınabilecek bir telefon parasına göre gayet iyi bir telefon almak isteyenler alabilir bu fiyat

    Bu telefonu buradan almadım fakat özelliklerini anlatayım biraz telefon çin malı samsung telefon modelleriyle benzerlikleri var 1gb ram var 8gb kendi telefon hafızası var ön kamera 5mp arka kamera 8mp çözünürlüğe sahip 5inç ıps qhd ekrana sahip çift sim card takılabiliyor 4g gsm destekliyor 4.5g ile 4g yazan telefonlar arasında bir fark yok aslında 64 bit 4 çekirdekli quad core işlemci mevcut radyosu yok kutusundan şarj aleti kulaklık 2 ekran koruyucu paket içeriğinde mevcuttur teknik servisi mevcuttur bu özelliklere göre arka kapak ve ön kapak tamamen plastik kaplamadır almak isteyeler teknik servis ve parça konusunu göz önünde buludursunlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha IQ Pro S Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha IQ Pro S Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat