Sony MDR-XB650BTB Kulaküstü Siyah Kulaklık Yorumları

Sony MDR-XB650BTB Kulaküstü Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony kalitesi ve bir Efsane...

    Öncelikle çok güzel bir kulaklık. Sesi iyi, kulağı güzel sarıyo, basları hissedilir. Bence eksileri ayrı bir input girişi yok(şarjı bittiğinde telefona jak ile bağlayıp müzik dinleyemiyorsunuz), birde kablosuz kulaküstü bir kulaklık olduğundan eğilirken düşecek korkusu var oluyo insanda. Bunların dışında kesinlikle parasını hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    bu sabah elime ulaştı 2 günde geldi 3 saat kadar şarj ettikten sonra 2 saat kadar kullandım parasına her türlü hak ediyor benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses iyi kasa çok hassas

    1,5 seneden fazla bir süredir kullanıyorum, ses kalitesi ve özellikle bass oldukça başarılı aynı fiyattaki diğer markalarla karşılaştırdığımda genel olarak açık ara iyi ya da açık ara kötü diyemem ama severek almıştım. Telefon ile konuşmada mikrofona ses yeterli gitmiyor, ne zaman telefon ile konuşsam duyulmadığıma dair şikayet ediliyorum. Sessiz ortamda tek başınayken konuşmalarda da sıkıntı yok ama kalabalıkta ya da araba kullanırken mikrofon başarısız. Üç vermemdeki iki sebep var bir kere o zaman 1,5 yaşında olan oğlum eline alıp yere düşürdü ki 40cm civarı bir yükseklikten düştü Power butonu hariç tüm buttonlar kullanılamaz hale geldi ancak garantiden yaptırabildim, daha sonra laptop çantama kulaklıklarımı katlayıp koymama rağmen çantamdan çıkardığımda bağlantı noktasından kırılmıştı. Yani biraz hassas kulaklık şu anda bantlayıp kullanmaya devam ediyorum sesinden ilk günkü kadar mutluyum ama parça kalitesi, esneklik gibi sorunları var. Tekrar alır mıyım emin değilim çünkü benim için hassas bir kullaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo firması

    ALİSA İTHALAT İHRACAT Lütfen kargo firmanızı değiştirin aras gibi bi sorunlu şirketle çalışmanız size de zarar verebilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklık

    Muhteşem bir kulaklık. Müzik dinlerken dışarıdan hiç ses gelmiyor. Ses kalitesi süper. Sadece ses düzeyi çok fazla değil. Volüm düşük.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünüm geleli 1 saat oldu. KARGOLAMA efsane ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk aldığım kulaklık oldu ve basslar yorumlarda dedikleri kadar tatmin edici. Fiyatta sıkıntım yok kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyenler kaçırmasın derim. Kulağımda sanki yok gibi 1 saattir takıyorum. BASSLAR TİZLER çok çok güzel sıfır sıkıntı.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.07.2020
    çok iyi

    Çok güzel bir kulaklık 6 aydır kullanıyorum çok rahat

  • Media Markt aracılığıyla, 14.06.2020
    Gayet iyi

    Mağazadan deneyerek aldım. Ses performansı fiyatına göre aşırı iyi. Kullanım süresi falan harika. Tek sıkıntisı yüksek sesle dinlerken dışarı birazcık ses veriyor. Bu benim için problem değil ama yaziyim yine de.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.12.2019
    Sony Kablosuz Kulaklık

    Kulaklıkla ilgili bir sürü araştırma yaptım, videolar izledim, yorumlar okudum. JBL ve Sony arasında gittim geldim ancak araştırmalarımın sonucunda müzik profesörü Sony'yi alacağım inşallah :)

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2019
    Bu fiyat aralığındaki en iyi bass kulaklıklarından

    diğer bir sony ürünü olan xb950 yerine tercih ettim, bu fiyat için gayet uygun bir ürün. ayrıca kafayı rahatsız etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    çok basarili urun

    urunu baska yerden aldim fakat yorum yazmak istedim extra bas cok guzel hissediyosunuz telefonumda nekadar sarjinin kaldigini gorebiliyosun ses mutis seviyede anlatmama gerek yok 1 hafta oldu daha sarjini bitiremedim orta yuksek kullanmama ragmen tek eksi yanlar kulaklik pedleri cok kucuk ve parmak izi kaliyor urunde kesinlikle parasini hakediyor

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2019

    Harika gayet kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2019
    süperrr ürünnnnn nnnn

    Ürünün bas özelliği beni benden aldı süperrrr

  • Media Markt aracılığıyla, 28.12.2018
    Memnun kalacağınız bir Kulaklık

    Orta Üst Seviye Arası Kulaklık Arayanlar için ideal bir kulaklık diyebilirim. Fiyatı makul. Kargo ve paketlemede sorun yaşamadım.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2018

    Evet bass son ses ürkütücü oluyor

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    FPS Ürünü

    Ürün güzel. Tam bir fiyat/performans ürünü. Kafanızda hafif bir ağırlığa neden oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    göreceksiniz mükemmel

    ürün sıkıntısız geldi her şey anlatıldığı gibi ben bu kulaklığı almadan önce baya araştırdım Teknosa Media Markt internetten en sonunda Es tok mağazas aldım fiyat performans çok iyi pişman olmazsınız

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2018
    Süper

    Süper bir ürün. Parasını hakediyor. Pişman olmazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    Sony

    Özetle bası en derinlerinizde yaşatan bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    10 Numara Fiyat Performans

    Çok temiz ve net ses sonynin alt segment iki kulaklığını daha kullandım fiyatları biri 70 diğeri 150 civarı.Bu hem kablosuz hemde diğerlerinden açık ara daha keyifli bir deneyim sunuyor.Mikrofonu çok iyi sorunsuz telefon görüşmeai yapılabiliyor şarkı değiştirme ve durdurma tuşları işlevsel olmuş.Pil ömrünü daha test edemedim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-XB650BTB Kulaküstü Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-XB650BTB Kulaküstü Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat